Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
No je docela pěkná,můžu si s ní povídat o chemtrailech,o new world orderu,bilderbergu i iluminátech(konspirace jsou takový moje hobby),věkem akorát,zbejvá zjistit,jestli umí vařit a jestli jí nevadí že hulim docela často trávu,že nesnášim agbary,poslouchám občas "hophejl" muziku(hlavně CZ/SK),jsem bordelář a baví mě střílet ze vzduchovky.
BTW.Tak jsem si smotnul brčko a zkusil jsem jí napsat.Uvidíme.
Arabský přistěhovalec v Torontu přijde k doktorovi a povídá: "Cítím se mizerně."
Doktor jej prohlédne a potom řekne: "Musíte po celý týden močit a chodit na velkou do kýblu, a nakonec tam přihoďte mrtvou rybu s trochou shnilého zelí. Dejte si ručník přes hlavu a po tři dny výpary inhalujte."
Arab to udělá, po třech dnech přijde nazpět k doktorovi a říká: "Cítím se skvěle! Co špatného to se mnou vlastně bylo?"
"Stýskalo se vám po domově."
Manželka přijde domů a tam v kuchyni pije kávu cizí žena. Začne křičet na manžela.
Manžel na to: "Nekřič na mne, ta paní přišla za tebou."
Manželka odpoví: "Hej, ty 🤐, za mnou? Vždyť ji vůbec neznám. Vymysli si něco lepšího."
Muž ji v klidu povídá: "Tak když ji neznáš, tak já vás seznámím. Je to žena tvého milence..."
"Ty máš nový notebook?"
"Jo, mám. A zadarmo."
"Jak to?"
"Byl jsem u kamarádky a ten její notebook nefungoval. Tak jsem se s tím páral asi čtyři hodiny, ale nakonec jsem jej opravil. A ona si sedla na stůl, svlékla si kalhotky a řekla: Za to si můžeš vzít, co chceš. Tak jsem si vzal ten notebook."
"Dobře jsi udělal. V těch kalhotkách bys vypadal jak buzik."
"Dědo, souložíte ještě s babičkou?"
"No to si piš že jo! Ale bába u toho musí mít plynovou masku."
"A proč?"
"Za prvé jí to víc sluší, za druhé mi do toho nemůže kecat, no a za třetí, když jí ucpu filtr, tak sebou hází jak šestnáctka."
Manžel odchází do práce. Manželka jej žádá o peníze na jídlo.
On ji vezme na chodbu před zrcadlo, vyndá bankovku a povídá: "Ta v zrcadle je tvoje, před zrcadlem moje."
A odejde.
Večer se vrátí domů a tam plný stůl jídla. Podiví se a ptá se ženy, kde na to vzala.
Žena jej vezme na chodbu před zrcadlo, vyhrne sukni a povídá:
"Ta v zrcadle je tvoje, ta před zrcadlem je řezníkova."
Chlap se topí v řece, ale poblíž stojící policajti si jej nevšímají. Proto zařve: "Prezident je kokot!"
Policajti se vrhnou do řeky a chlapa vytáhnou. A hned mu říkají: "Jste zatčen za urážku hlavy státu!"
"Ale já jsem myslel amerického prezidenta" říká chlap.
"Nás neoblafnete" policajti na to, "my dobře víme, který prezident je kokot!"
SMSka:
Ahoj Božka, na Praze 1 se našla mrtvola s ošklivýma kozama a hnusným ksichtem...
Prosím tě, zavolej mi...
Mám o tebe strach. Pepa.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...