výměna mechaniky u XBOX360

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ARDO

výměna mechaniky u XBOX360

#1 Příspěvek od ARDO »

Nevím ,do jaké sekce to zařadit,tak jsem ji vložil sem.Do XBOXu jsem nyní objednal novou mechaniku DG-16D4S ..ale teď otázka,je pravda,že se musí z původní mechaniky vytáhnout firmware a nahrát do nové?
satam

#2 Příspěvek od satam »

Ne.
ARDO

#3 Příspěvek od ARDO »

dle cizích fór ano,ale nevím jestli se to týká výměny mechaniky za trošku jiný typ anebo prostě se to musí udělat v každé mechanice
satam

#4 Příspěvek od satam »

Jakýkoli firmware mechaniky by měl zajistit její identifikaci v OS PC, hrací konzole apod. Podívej se přes Google na mechaniky, které tvůj stroj podporuje, pak by neměl být problém. Firmware by s tím neměl mít nic společného, není to HDD!
ARDO

#5 Příspěvek od ARDO »

tak mechaniku jsem objednal novou.Dnes přišla.již DVD se hrou načte,ale nepustí se hra. Ukáže se mi tento nápis viz video :

To play this disc, put it in an xbox 360 console.

https://www.youtube.com/watch?v=N2AejbipvLI

Jdou přehrát jen filmy na DVD
keemo

#6 Příspěvek od keemo »

Takhle se chova xbox dvd kdyz jej pichnes do kompu. Myslim ze ty mechaniky maj mrkvosoftem upraveny fw. A kvuli palenym dvd se pak jeste neco dalsiho flashuje. Akorat nevim jestli neco v mechanice nebo na desce samotne.
ARDO

#7 Příspěvek od ARDO »

Dočetl jsem se,že se musí nahrát do mechaniky ,,klíč" z té původní ,aby se mechanika spárovala s xboxem.Ten vytažený klíč se nahraje do nové mechaniky.Zatím ale nevím jak.Možná by stačilo vyměnit jen desku z té původní mechaniky.Anebo mechaniku (optiku + motory prohodit)
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“