stepa píše:tohle ber jako moznost! ne ze si to musis koupit! lepsi je si to poslechnout,jestli ti to bude vyhovovat,nevim jak na tom jsou,protoze jsem je neslysel,musel bys pohledat na diskuzich:
http://www.tipa.eu/cz/produkt/05460967-reprosoustava-cinema-s-800s/
a zesik k tomu treba nejakou jetou teslu AZSxxx
ale jako hlavni rada zni...projdi baziky s audiem a tam si to poslechni...rovnou zesik s bednama,pokud budes mit uz zesik,tak Ti urcite nechaji poslechnout s tvym zesakem
Receiver
Moderátor: Moderátoři
Azuritko píše:Ako keby som nevedel že si môžem vyhladať cez google milion reprosustav. Ja sa pytam čo je podla Vás dobre potrebujem počuť skusenosti a nie čítať bezhlavo parametre a porovnávať ceny a vy iba že nič neviem som neskuseny blbi toto je diskusia?
Od nervov hlcem cedečka po šírke
tak to zkus vedle,maji tam forum,do prislusneho fora poloz dotaz... http://diyfans.org/
ja ti tezko poradim co si koupit,uz ti PONEKOLIKATY PISU AT ZAJDES DO BAZIKU S AUDIEM A TAM SI POSLECHNES,CHAPES TO?...kua reprosoustav jsou MRAKY!! kazdymu vyhovuje neco jinyho,nekomu stredy,druhymu vejsky...jinej zase potrebuje aby mu skakaly sklenicky.
ja si reprosoustavy stavim svoje,ja je nekupuju a zase takovej fanda do toho nejsem,abych mel prehled o celym trhu...od toho jsou borci na DIY,ktery ti jsou schopni poradit lepe nez ja
a jestli ti je za tezko chodit po tech bazikach a venovat tomu nekolik hodin,tak ti doporucuju ty geniusy,ktery jsem slysel a hraly solidne
A teraz ešte nie niečo čo by sa týkalo teba stepa ale mám to ešte na srdci a kým som naštvaný to musím napísať.
Ked sa čudujete že toho o repro moc neviem. Hlavne Hop na základnej sa to neberie ak si tam chodil. Priemyslovku som mal obuvnícku jediné čo mi dala bolo písanie na klávesnici desať prstovov hmatovou technikou bez pozerania na klávesnicu (preto tak vela vypisujem
Azuritko
(nerikam ze je to pravidlo) ale kdyz nebyl schopnej ani udelat zdroj k tomu (graetz,kodan,7805) tak teda nevim proc na tu skolu lez...
A kutilmile - nelituju tě