Ovladač pro Lamax Beat St-1

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
dvorak

Ovladač pro Lamax Beat St-1

#1 Příspěvek od dvorak »

Mám problém s připojením bluetooth zvukového zařízení Lamax Beat St-1 na počítač, nelze vyhledat a nainstalovat příslušný ovladač. S telefonem komunikuje bez problému.
vladodyno

#2 Příspěvek od vladodyno »

Nemyslím si že potrebuje svoj vlastný ovládač. Prosto ho spáruj cez BT s počítačom.
dvorak

#3 Příspěvek od dvorak »

V tom je právě ten problém, spárovat nelze, hledá to nejdříve bezvýsledně ovladač, počítač zařízení vidí, ale se žlutým trojúhelníkem...
Zřejmě to je děláno pro Android, iPhone a pod., s windows si to asi nerozumí.
Artaban001

#4 Příspěvek od Artaban001 »

Ahoj, zkus dát v nastavení Bluetooth "zobrazení zařízení Bluetooth". Zjistíš tak, zda "lamax beat ST1 " je již zanesen, nebo ne. Pokud jej máš poblíž zapnutý, dáš přidat. Pokud se Ti dobře napárovaly, budeš mít u nich ikonku sluchátek z mikrofonem. Pokud je budeš chtít používat v nastavení zvuku pravým tlačítkem myši zvolíš Lamax beat ST-1 a hraješ do externích repráčků.
Přílohy
bluetooth.jpg
(50.64 KiB) Staženo 255 x
dvorak

#5 Příspěvek od dvorak »

Díky, ale já mám W7 a tam to Spravovat zařízení bluetooth nemohu najít...
p32

#6 Příspěvek od p32 »

Jen jedna otázka - máš tam na tom PC vůbec BT?
Artaban001

#7 Příspěvek od Artaban001 »

No pokud tam nemá ikonku "bluetooth", nebo v ovládacích panelech, tak nemá, nebo není korektně nainstalovám, nebo jede přes "kabel" a na noťasu má "letecký mód" (vyplý rádia)
dvorak

#8 Příspěvek od dvorak »

Asi jsem se špatně vyjádřil, samozřejmě že bluetooth mám a jak říkám hned v úvodu, to zařízení Lamax se normálně v nastavení bluetooth zobrazuje (zmátla mne ta jiná grafika u kolegy Artabana), ale s počítačem dále nechce komunikovat, ani spárování nenabídne, končí to hláškou že ovladač nebyl nainstalován.
Takže spojení lze realizovat pouze klasickým propojením pomocí jack kabelu, ne bezdrátově pomocí bluetooth, narozdíl s telefonem.
Pokud kolega Artaban toto zařízení také má a přes bluetooth mu funguje, musí asi mít nainstalován ten ovladač - ne ?
dvorak

#9 Příspěvek od dvorak »

Ještě přikládám foto z obrazovky, aby to bylo jasné.
Přílohy
DSCN0907.JPG
(292.27 KiB) Staženo 192 x
Artaban001

#10 Příspěvek od Artaban001 »

U mě je Windows 10. Zvolil jsem si "černou variantu",protože mi přijde hezčí. Je možný, že ten Lamax něco stahoval z netu, ale nevšiml jsem si. Já to pároval z aplikace, co obhospodařuje Bluetooth a ne z ovládacích panelů. Ta aplikace je přímo součástí Windowsů. Přidání tohoto zařízení mi vyšlo na první pokus, akorát jsem musel dlouho čekat, než se "nastavil" nebo co.
dvorak

#11 Příspěvek od dvorak »

Zjistil jsem, že ten potřebný ovladač je kategorie BTHENUM, které používají i mobilní telefony. Zkusil jsem něco vyguglit, ale zatím se nepodařilo.
Sám se mi nechce nainstalovat.
Odpovědět

Zpět na „Software“