Konektor sledovače signálu BS 367

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Karel51

Konektor sledovače signálu BS 367

#1 Příspěvek od Karel51 »

zdravím můžete mi poradit jaký je typ konektoru na sledovači signálu BS 367, mám sondu bez konektoru.
Achab

#2 Příspěvek od Achab »

Pokud není nutné zachovat původní stav přístroje tak je jednodušší konektory předělat na BNC. Originál souosý se shání těžko. Na jedné verzi BS367 už byly taky DIN.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Jenys »

Karel51 píše:zdravím můžete mi poradit jaký je typ konektoru na sledovači signálu BS 367, mám sondu bez konektoru.

Tady jsem to popisoval jak to nahradit aniž by se zasahovalo do přístroje. Mám udělanou i celou sondu s BNC konektrorem, jen jsem tam ještě nedal fota :? http://www.radio-forum.cz/viewtopic.php?f=8&t=1015
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
sinclair

#4 Příspěvek od sinclair »

Myslím, že ten origoš mám. Jestli je to ten, co byl na BM210 a prvních sériích nf milivoltmetru BM310.
Budeš to předělávat, nebo trváš na originalitě?
Achab

#5 Příspěvek od Achab »

Příklad předělávky na BNC. Původní konektory někdo měnil za DIN, při převrtávání ukrutně zprasil otvory v plechu, částečně i ve štítku. Otvory bylo nutné srovnat pilníkem a vystružit. Vymezovací vložky pro BNC jsou uchyceny šrouby přes osazení za panelem. Bez problémů by to šlo udělat bez šroubů, ale zde jsem musel nějak zacpat zbytečné díry.
Škoda, že jsem to nevyfotil před opravou - přístroj vypadal jako ze šrotu.
Přílohy
BS367.jpg
(174.99 KiB) Staženo 293 x
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“