BM641

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
david69

BM641

#1 Příspěvek od david69 »

Dobry den, zkousel jsem funkcnost tohoto stareho citace, prekvapive meril velmi presne,
bohuzel me prijde ze je prilis necitlivy? Sinusovy signal 100% prevede az zhruba od
200mV Vpp, nasobicka je citlivejsi, meri presne zhruba od 4 Hz, neznam parametry pristroje,
neni neco spatne, navod nemam, a nastaveni otocnych prvku citlivost nezvysi :(
Dekuju za vysvetleni.David
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Jenys »

Tady: http://www.c-a-v.com/download.php?view.460
Stačí jen stáhnout.
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
david69

#3 Příspěvek od david69 »

Diky, pisou v navodu 100-150mV sine, rok vyroby byl nekdy 198x-1990? Protoze bezne
v ty dobe bylo 10mV rms sine beznosti?? Docela bych se divil, ze by to Tesla mela o rad
jinde?? Pak se tedy neni cemu divit ze to nezmeri krystalovy oscilator u procesoru :(
hezky den. david
david69

#4 Příspěvek od david69 »

potenciometr na uroven spousteni by dle manualu mel v nulove poloze zareagovat na
maly signa l! podarilo se mi nastavit arbitrem 10MHz se vstupnim napetim 75mV rms
sine a citac opravdu zobrazil pozadovanou hodnotu, jenze po prestaveni potenciometru
jiz nebyla hodnota spousteni v nulove poloze 75mV ale 1V, aby se citac pohnul :(
opravdu mi prijde ze vstupni zesilovac nepracuje spravne... diky david
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“