Quo vadis CD ?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
konosuke

#76 Příspěvek od konosuke »

Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Stribrnak

#77 Příspěvek od Stribrnak »

Radovan_79 píše:TAKJAN: Ale i novější alba mají dobrý zvuk. Tím nemyslím nějaké ty Bíbry a podobně :) Řešení -> SACD

Jo jo, souhlas SACD je good, ale asi taky mohou začít rezatět :(

http://www.audiofriend.cz/hudebni-nosice/sacd/

Stribrnak
TAKJAN

#78 Příspěvek od TAKJAN »

SACD. Chtěl jsem si kousek něčeho stáhnout, jen jak to zní. Ale nikde jsem žádnou ukázku nenašel.
konosuke

#79 Příspěvek od konosuke »

jo, to je cena za pokrok, tohle analog LP nebo VHS nikdy neudělá ale to by jsme se dodnes koukali na elektronkovou čb TV a poslouchali Sonet mono
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Stribrnak

#80 Příspěvek od Stribrnak »

TAKJAN píše:SACD. Chtěl jsem si kousek něčeho stáhnout, jen jak to zní. Ale nikde jsem žádnou ukázku nenašel.

Magicke sluvko pro hledani je "Hi-res audio"

http://ambientmusic.republika.pl/

http://www.2l.no/hires/

Stribrnak
TAKJAN

#81 Příspěvek od TAKJAN »

Dík
PixelOrgy

#82 Příspěvek od PixelOrgy »

jde i hledat primo SACD, ale moc jsem nenasel. Vetsinou ripovany do DSF formatu.

Casto zni pekne "vinyl rip" 24bit/96kHz.

Vetsinou neco sezenu na torrent vyhledavacich, pripadne docela plodnej je jeden ruskej FTP index (vyhledavac ve FTP sajtach)
Pikofarad

#83 Příspěvek od Pikofarad »

konosuke píše:když si dnes pustím Slayer, Overkill, Megadeth tak si říkám, čajíčci to byli

Ty zmíněné kapely snad ani hudbu neprodukují . Šílené, monotonní třískání do nástrojů a do toho řvaní zpěváka,jehož vizáží by se mohly strašit malé děti.
Mysteri

#84 Příspěvek od Mysteri »

Keď som mal 10, tak KISS mi pripadali uvrieskaní. Dnes ich hodnotím tak, že celú éru hrali iba samé pekné slaďáky... :wink:
Napr. také: https://www.youtube.com/watch?v=fTqLf1A-Q-4
konosuke

#85 Příspěvek od konosuke »

když jsem poprvé uviděl a uslyšel Kiss (asi tak rok 1977) vypadali jak figurky z komiksu, hudba běžněj tvrdší tuctovej rock´n´roll...k nevíře že kapela vydržela aktívní do dnešních dnů a několik personálních obměn hudebníků, žádní blbci, démon Simmons je magistr, zná několik jazyků
Pikofarad

#86 Příspěvek od Pikofarad »

Průměrný hudební projev doháněli efekty a extra vizáží(jazyk až po kolena).Ale povedlo se jim i pár pecek,např I Was Made For Lovin' You je jedna z nejlepších
konosuke

#87 Příspěvek od konosuke »

doporučuji, biografie, fotky a skandály
https://www.zbozi.cz/vyrobek/niceho-nel ... ehley-ace/
TAKJAN

#88 Příspěvek od TAKJAN »

Někde jsem četl, že ani vlastně neuměli moc hrát, jen ten efekt vizuální je dělal.
konosuke

#89 Příspěvek od konosuke »

první 2-3 desky kissáků byly mdlé, hlučné a průměrně nezajímavé, zlom nastal dvojalbem Alive (1975) koncerty byly lepší než studiovky...oblíbil jsem si Dynasty a Unmasked kde občas inklinovali k pop disco muzice což se zas nelíbilo skalním fandům hardrocku
ZVUK2000

#90 Příspěvek od ZVUK2000 »

konosuke píše:když si dnes pustím Slayer, tak si říkám, čajíčci to byli

Včera jsem byl v kině na jejich filmu. V kinech to mělo celosvětovou premiéru. Po filmu byl ještě jejich koncert z L.A. Tak brutální film jsem ještě neviděl 8O
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“