Přívěsný vozík, výběr
Moderátor: Moderátoři
Přívěsný vozík, výběr
s osobou blizkou uvazujeme o voziku.
Ted si ho pujcuju (Agados), ale clovek ho potrebuje dost casto.
Ten pujcovany vyhovuje provedenim podvozku, ale sam majitel nechal vyplnit forove plechove bocnice deskami ze dreva.
Mame i prostorove limity.
Agados je videt na silnici asi nejvic.
Koukal jsem na netu a narazil na voziky BOB, ten jsem nemel cest zatim videt na vlastni oci.
Ma bocnice z preklizky a vychazi se srovnatelnym Agados s podobnou vyplni asi i cenove lepe.
Navic je k nemu mozne dokoupit kolebku. A sup s vozikem na bok.
Co rikate na ty voziky od Bobka?
http://www.privesybobek.cz/Default.aspx
Nechci to řešit naopak, byla by to skrytá reklama. Tak když budeš vědět co a kdo, pošli SZ.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Agadoska mě zklamala, vozil jsem na ní zámkovou dlažbu a skoro se rozpadla. Musel jsem potom celou konstrukci opravovat a amatérsky dělat podpěru nad nápravou. Dnešní modely u ji mají z výroby. Výhodou je, že náhradní díly seženeš v lecjakém baubau.
Osobně jsme si zakoupil bržděné Vezeko Vario. Zatím úplná spokojenost. -konstrukce mi přijde slušná.
Cena vozíků je vyšší, než jsem si představoval. Mohl jsem jít do nějakého Low-Endu, ale .... Potřebuju ho sice málokdy, ale když už tak pořádně. Paleta čehokoliv je dost často přes tunu. Trocha písku - přes tunu.
- zesílená náprava.
Plecháč, ten dlouho nevydrží.
- odolná dřevotříska.
- plachta, a když už, tak s nádstavbou
- 4 misky s úchyty nákladu v korbě
- zámeček
- velikost, aby se tam vešly dvě palety
Buch a bylo to bez pár stovek 30 000,-
A to mi vyšlo, u výrobců, kteří toto dodávají, téměř stejně.
Mám, ale jistotu, že ten vozík prostě vydrží. Je to investice.