Šilelis 405D obraz lítá vertikálně
Moderátor: Moderátoři
Myslel jsem s tím pozadím.cputakt píše:Jestli myslíš s tím pozadí tak jsem nic nedělal pokud je plný obraz ničemu to nevadí ani u loga TV není žádný duch. Ale mám dotaz na STB přes který hraju. Chytám na MPEG4 hodně poláku ale tento STB mi je zařadil do rádií je možné že umí jen zvuk ale obraz ne?
Pokud to STB zařadí mezi rádia, tak asi mpeg4 neumí.
Osobně, kdybych řešil takový kulturní výdobytek, jako je ŠilenýLis, tak bych opravdu začal důkladnou kontrolou všech radiálních elytů kdekoliv...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
elektrosvit píše:Záleží, kterou má verzi. Můj je plastový z roku 1989. Většina elytů byla právě v hliníkových pouzdrech.
Já mám někde v regálu zelenej plecháč. Koupil jsem ho bazarovej s vyblikanou obrazovkou v bazaru v Myslíkově ulici v Praze v roce 1979. Žádný datum na něm nikde není, odhaduju že před koupí musel pár let běžet, takže výroba někdy polovina 70-tých let.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Ale ještě dotaz. Jak se ten duch chová, pokud se snižuje jas (ne kontrast). Tmavne stejně rychle jako bílý čtverec, který ho vytváří, nebo se snižujícím se jasem mizí?
- Přílohy
-
IMG_20170312_160416.jpg- (95.03 KiB) Staženo 103 x