Jakou koupit pračku
Moderátor: Moderátoři
- tatramacek
wlezley píše:Nevěřím, ložiska + simering?
Aby bylo jasno, cena za servis je vždy přiměřená, když s ní souhlasíš a pak to ještě i funguje.
Jinak, co je ti nejasné, že nevěříš? Žádná gufera jsem neměnil, jen V-kroužky (2 ks celkem za 60,- Kč), 2 ložiska oboustrnně krytá dohromady 260 Kč. Poštovné žádné, stačí mi to přímo koupit v obchodě a vše ostatní je původní. Jediné, co jsem opravdu dělal navíc, tak to bylo očištění bubnu od nánosu prášku při první výměně ložisek. Potom už ne, protože to žena viděla a pochopila, že na barevné jsou gely prášky jen na bílé.
No a pračka pojede určitě ještě tak 5 let, potom ji asi někomu střelím, protože se nám pomalu už okoukává a žena bude chtít pračku se sušičkou dohromady.
- tatramacek
wlezley píše:Argument proti sušičce přišel sám, stačí ždímání ve třídě A. Vidět výsledek práce 1600 otáček je dostatečně silné.
Ale to přece není žádný argument. Dá se tam jen tolik prádla, co se může prostě vysušit.
A porovnávat ždímání na 1600 otáčkách se suchým prádlem je dost divné.
Opravdu bys byl schopnej po takovém ždímání potom vytáhnout prádlo, poskládal ho a dal hned do skříně?
wlezley píše:Hned ne, stačí hodina vyvěšení. Já se nepřu o význam sušičky, určitě má své místo. Ale topit prádlu elektrikou, aby vyschlo, prostě nebudu už z principu.
A kde bys to jako chtěl věšet? V obýváku na strop? Měl bys napřed pochopit princip toho, na co je to sušení prádla. No a topit elektrokou, aby se ti to vypralo, tak to jsou necky taky levnější.
Ne, fakt budeš řešit pětikorunu za vysušení a při tom vykouříš krabičku cigaret za stovku?