RETRORÁJ

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Achab

#16 Příspěvek od Achab »

Trafa tomu odpovídajícího výkonu pak u PS vyjdou kusově tak kolem 450 a 580Kč...
Achab

#17 Příspěvek od Achab »

Neví někdo jak ten Retroráj funguje aktuálně? Skoro měsíc od objednávky a nic se neděje, na mail žádná reakce...
sinclair

#18 Příspěvek od sinclair »

Dodal bych "nutně kvalitnějšího železa" a "nutně lepšího drátu", takže i průměrný výstupák 30Hz-16kHz vyjde na 3 až 4-násobek síťáku o stejném výkonu.
To kvalitnější a tenčí železo spolu s drátem o lepší izolaci budou dražší a dražší, holt jsou lampy luxus a ceny všeho k nim jsou tak posazené.

Myslím, že to někdo s tím VT40 jen zkoušel, kolik by se eventuálně sešlo objednávek. Na takové "testovací" eshopy už jsem narazil víckrát. Spolehlivě poznáte, pokud tam mají telefon, zavoláte a zeptáte se např. na primární indukčnost :-)
Achab

#19 Příspěvek od Achab »

Zkušel jsem retroráj kontaktovat mailem i přes webové rozhraní a stále žádná reakce. Telefon provozovatel nebere. Vypadá to že z nějakých důvodů nefungují nebo jim objednávka za stovku nestojí za odpověď...
gepard

#20 Příspěvek od gepard »

Můžeš ho kontaktovat i přes to aukro ... uživatel Specker, e-mailovku má: shop@retroraj.cz ...
-- Gepard --
Achab

#21 Příspěvek od Achab »

Na tu mailovku jsem psal jako první, nevím kde to vázne...
Odpovědět

Zpět na „Součástky“