Mám Problém. TV LG

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
brave66

Mám Problém. TV LG

#1 Příspěvek od brave66 »

Mám televízor LG a v hotelovom Menu som zakázal používanie diaľkového ovládača a tým pádom sa nemôžem dostať späť do hotelového Menu aby som funkciu diaľkového povolil. Vraj je na to nejaký servisný kód. Nevie ho niekto? Alebo nepozná niekto nejakú stránku alebo fórum ktoré sa o tom zaoberá? Ďakujem za pomoc. brave66@zoznam.sk
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

Re: Mám Problém. TV LG

#2 Příspěvek od Lukas-Peca »

brave66 píše:Mám televízor LG a v hotelovom Menu som zakázal používanie diaľkového ovládača a tým pádom sa nemôžem dostať späť do hotelového Menu aby som funkciu diaľkového povolil. Vraj je na to nejaký servisný kód. Nevie ho niekto? Alebo nepozná niekto nejakú stránku alebo fórum ktoré sa o tom zaoberá? Ďakujem za pomoc. brave66@zoznam.sk

a proč jsi to zakazoval?
brave66

#3 Příspěvek od brave66 »

Myslel som.že sa to bude dať vrátiť speť
galjo

#4 Příspěvek od galjo »

Je na to servisný kód, ale to v servise LG neprezradia... oni to radšej urobia -odomknú .. sami.
Robosand

#5 Příspěvek od Robosand »

Neviem (nestretol som sa s tým) aký zmysel má funkcia - vyradiť DO z činnosti. Vyraďuje sa týmto aj činnosť lokálnej klávesnice? To už mohli rovno zakázať aj zapnutie TVP...
Nepýšeš typ (ani chassis), ale do SM by si sa mal dostať súčasným stlačením OK na DO a na lokálnej klávesnici TVP (v prípade nutnosti držať stlačené 10 sekúnd).
rnbw

#6 Příspěvek od rnbw »

Robosand píše:Neviem (nestretol som sa s tým) aký zmysel má funkcia - vyradiť DO z činnosti.

Napriklad ked to chces pouzit na zobrazovanie niecoho pre verejnost. Aby nemohol niekto prist s DO a cele ti to rozhasit.
Robosand

#7 Příspěvek od Robosand »

Jasné, súhlasím. Diky...
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“