Talíř pro Tesla gramo
Moderátor: Moderátoři
Talíř pro Tesla gramo
Je velký problém ocel?
Co nemagnetická nerez ocel?
K těmto materiálům mám přístup, tak proto se ptám.
Děkuji
- Dvoulampovka
- elektrosvit
To není tak úplně pravda- celé série HC 42 a HC 43 měly talíř z plechu v kombinaci se subtalířem z plastu, HC 15, 16, 30 byly takto řešené úplně všechny a na činnost magnetodynamické přenosky plechový talíř žádný negativní vliv neměl a nemá, nebo jsem jej alespoň nepostřehl.Zaky píše:Řekl bych, že plechové talíře jako výlisky měly akorát low cost gramce s krystalovou přenoskou...
Dosedací plocha talíře nějaká být musí. V plechových talířích, jestli si dobře vzpomínám, je prolis. A talíř nasedá na zvýšený okraj subtalíře právě tím prolisem. U talířů ze zinkalu byla dosedací plocha zase vysoustružená.
elektrosvit píše:To není tak úplně pravda- celé série HC 42 a HC 43 měly talíř z plechu v kombinaci se subtalířem z plastu, HC 15, 16, 30 byly takto řešené úplně všechny a na činnost magnetodynamické přenosky plechový talíř žádný negativní vliv neměl a nemá, nebo jsem jej alespoň nepostřehl.Zaky píše:Řekl bych, že plechové talíře jako výlisky měly akorát low cost gramce s krystalovou přenoskou...
Dosedací plocha talíře nějaká být musí. V plechových talířích, jestli si dobře vzpomínám, je prolis. A talíř nasedá na zvýšený okraj subtalíře právě tím prolisem. U talířů ze zinkalu byla dosedací plocha zase vysoustružená.
Chtěl jsem vědět zda spodní strana talíře může být od středu po konec dotyku se subtalířem rovná, jestli chápete?
Nebo v talíři vysoustružit jen cca centimetrovou drážku pro styčnou plochu se subtalířem?
Děkuji
- elektrosvit