Huawei žije vlastním životem.

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
hafca

Huawei žije vlastním životem.

#1 Příspěvek od hafca »

Mám Huawei Ascend G6 LTE a v poslední době si začíná žít vlastním životem. Bez pro mě zjevného důvodu si začně měnit zvonění přiřazené k jednotlivým kontaktům. Je to dva dni, co mi dal ke kontaktu jiné zvonění než bylo nastavené. Opravil jsem to a dnes si to u stejného kontaktu zopakoval, jen s jiným zvoněním. Dělá to u kontaktů nahodile, bez nějakého systému a bez toho, že by se mimo telefonování s ním něco dělalo.
Nevím, jestli to není nakažlivé, protože ženy Huawei Y3 II to začíná dělat taky. :roll:

Nemá někdo podobnou zkušenost nebo tip, čím by to mohlo být?
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Michal22

#2 Příspěvek od Michal22 »

Asi to nechceš slyšet, ale já leta razím heslo, že Hujahej není telefon.
Chyba bude nejspíš SW, sle nijak jsem se s ní zezabýval.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
hafca

#3 Příspěvek od hafca »

I bych tomu věřil, ale. Proč to dělá až posledních několik měsíců, nový to nedělal. Žádné aktualizace systému nebyly, protože pro něj nebyly a nejsou.
Michal22

#4 Příspěvek od Michal22 »

Teoreticky by to mohlo klidně souviset i s nějakou novou aplikací, kterou sis tam přidal (nebo proběhla její aktualizace). Stačí aby taková appka měla přístup k hudebním souborům. Třeba.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
monterjirka

#5 Příspěvek od monterjirka »

Když jsem měl první mobil, bavili jsme se s jedním SW, který dokázal poslat na jiný mobil SMS, která dělala podobné kraviny...
Že by to někdo postavil na vyšší level?

bylo to z webu vcelak.borec.cz
Michal22

#6 Příspěvek od Michal22 »

monterjirka- něco podobného bylo u Siemensů řady x35i (C35i, M35i, S35i)- tam když se poslala správná SMS, tak telefon ukazoval, že má novou hlasovou zprávu, ač tam žádná nebyla.
doktor365

#7 Příspěvek od doktor365 »

Michal22 píše:Asi to nechceš slyšet, ale já leta razím heslo, že Hujahej není telefon.

Mám už třetí model a zatím velká spokojenost.
hafca

#8 Příspěvek od hafca »

Teď jsem si všiml, že v levém horním rohu se dělá žlutý flek. Zatím je cca 5mm v průměru, tak jsem zvědav, co to bude dělat dál. Vrtá mi hlavou, kde se tam vzal. Jestli je to tím, že se několikrát před úplným vybitím z nějakého důvodu přehřál. Nic na něm neběželo, ležel celý den na stole. Zapípal a když jsem ho vzal do ruky, byl horký a vybitý.
Než začal blbnout, byl jsem taky spokojený. Proto jsem tuhle značku koupil i ženě.
Standa99

#9 Příspěvek od Standa99 »

Buď tam máš škodnou, nebo ti to nějaká appka vycucá (mě to jednou dělaly blbé karty). V Nastavení-Baterie zjistíš, která má největší spotřebu. Díky zvýšené teplotě od SoC mohl displej zežloutnout.
Přinejhorším udělej tovární nastavení, pokud máš gmail účet, tak o nic nepříjdeš.
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
hafca

#10 Příspěvek od hafca »

Našel jsem oficiální upgrade celého systému, které mi ale telefon nikdy nenabídl. Ovšem na stránkách Huawei bylo ke stažení. Udělal jsem ho a teď si zvykám na nové prostředí a budu pozorovat, jak se telefon bude chovat.
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“