CCleaner
Moderátor: Moderátoři
- serviceman
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Doma taky vím, co dělám a i přesto mám CCleaner koupenej, protože jsem s ním spokojenej. Mažu rychle cache browserů, logy a různej jinej bordel, co systém produkuje.
Další věc je, když dostanu do ruky PC někoho cizího, to je CCleaner jednou z prvních věcí, který spouštím. Většinou mi to nosí zavšivený, líný, s miliónem otravných hlášek po startu atd... Asi to taky znáš.
U mě je to taky trochu podpořený snahou mít ve všem co největší pořádek, všude a za skoro za každou cenu. Jsem trochu vadnej.
Druhý oddíl (D:\) je základ, tam odkloním všechny Dokumenty, Plochu atd. a pokud nahodím bitovou kopii systému, tak poté spustím akorát wsusoffline a je hotovo. Pokud je v onom PC SSD (ve všech mých poskládaných je), tak je během chvíle vše funkční a s minimálním úsilím.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Jinak já už víc jak čtyři roky žádný PC neskládal, naposledy svoje. Už mě to pro ostatní zákoše skládat prostě nebaví a hlavně se mi to nevyplatí. PC se dnes kupují v samošce a po pár letech zahazují.
Po pročištění se taky změní u některých složek uživatelsky nastavená obecná velikost okna na defaultní (Win XP). Bez použití čističe si systém nastavení pamatuje. V nastavení Cleaneru "Systém" a "Windows explorer" se žádná položka nejeví že by to mohla ovlivnit.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA