Start Firefoxu

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od forbidden »

To je možný, tak ať se podívá do služeb. V nejhorším by pomohl reinstall Firefoxu, je to standardní komponenta.
MiraSt

#17 Příspěvek od MiraSt »

markoni píše:A jak se tohoto dialogu zbavit aby pořád při startu FF neotravoval ?
Sniž úroveň zabezpečení.
Přílohy
Bez názvu.jpg
(33.21 KiB) Staženo 73 x
p32

#18 Příspěvek od p32 »

forbidden píše:To není pravda, já to zatím nikde neviděl a to ani v práci, kde mají jen user práva.

To, že jsi to nikde ještě neviděl, tak neznamená to, že to mají v pořádku. :lol:
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od forbidden »

To je sice pravda, ale oni mi volají, i když se jim posune ikonka na ploše. :D Prostě jakmile je na PC něco jinak, nebo by měli přečíst nějakou hlášku a kliknout na ikonku, tak je zle. U nás pracují většinou samí "odborníci". :lol:
Předpokládám, že by mi už dávno dal někdo vědět, že jim tam naskakuje divný okno.
p32

#20 Příspěvek od p32 »

Mě volalo dost uživatelů podle domluveného pravidla "raději 2x blbě volat (já to snesu) než potom nadávat a den čekat na opravu".
Asi to bude závislé na prostředí, kde pracují.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od markoni »

Tak se to vyřešilo samo jak jsem hledal tu verzi FF tak aktualizace stáhli a po dalším startu FF už ten dialog se neobjevil a FF byl aktuální.Ale od aktualizace FF když se přihlašuji sem nebo na jiné fórum tak se objeví toto upozornění díky
Přílohy
zabezpečení.jpg
(8.54 KiB) Staženo 61 x
xsc

#22 Příspěvek od xsc »

Toto upozornění se začalo v současné verzi objevovat u každého nezabezpečeného připojení - tedy http, ne https.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od markoni »

Malý zádrhel je že když jsem klikl na nějaké přihlašování tak se mně objevovaly moje nicky a já jsem si mohl vybrat ten správný nick pro to které fórum teď to nefunguje musím si to po každé vyťukat díky
PC-maniak

#24 Příspěvek od PC-maniak »

nene podivej se poradne .. pod tou hlaskou mas normalne ty nicky ;)

ale nejsem si jisty zda to pri te aktualizaci ty nicky neodmazlo a nemusis je zadavat vsude znovu (1x ..) ja taky nadaval co to zas je .. az pak koukam ze pod upozornenim je normalne pole nicku ...
Tomáš
xsc

#25 Příspěvek od xsc »

V mém případě je to neodmázlo.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“