Chemtrails II (odděleno)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
weed_smoker

#1 Příspěvek od weed_smoker »

Sendyx píše:Bohoušku, vždyť Šamponek může svobodně psát na ten tvůj blogísek, nebo snad ne? Můžete spolu cukrovat a třeba budete mít i hezké dětičky :lol: :lol: .

To by nebylo originální,takový "dětičky" už existujou docela dlouho (tak od r. 2005)
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1007 ... -organismu
Šampus asi věděl příliš mnoho a proto mohl být něčím takovým "napaden" ,a navíc tu zveřejnil funkční vzorky.Mohlo mu být vyhrožováno,že pokud nepřestane psát a nesmaže už zveřejněný,bude "odejit" fyzicky ať už sniperem,travičem nebo takovouto zbraní (v protifázi namodulovanej rytmus jeho srdečního tepu vysílanej s vysokym výkonem na krátkou vzdálenost).Možná proto tak úpěnlivě žádal o BAN a výmaz všech příspěvků,asi se skutečně bál a možná i věděl,kdo proti němu stojí.
Je to jen moje podezření,zatím se nic neprokázalo vyjma existence těch zbraní,kdy jejich existenci de facto přiznalo Polsko.

BTW.S technologií V2K jsem se osobně setkal 2x,a to od doby,kdy se zajímám o problematiku geoinženýrství a "chemtrailů" a vytvořil jsem neutralizační směs(proto je na Hradecku častějc jasno,vyžvanil jsem to připitej všude).
Jestli tomu nevěříte,tak až budou na nebi divný mraky nebo čáry z letadel,vyvařte konvici od kamene vodou s kyselinou citrónovou i octem a pak to vylejte venku na dlažbu.Pokud byste pálili větve,stačí dát nad oheň starej hrnec s flaškou nebo dvouma neředěnýho octa a třema až šesti pytlíkama kyseliny citronový.
Victronix

#2 Příspěvek od Victronix »

A co se bude dít?
Hledám ideální řešení...
ok1hga

#3 Příspěvek od ok1hga »

weed_smoker píše:Pokud byste pálili větve,stačí dát nad oheň starej hrnec s flaškou nebo dvouma neředěnýho octa a třema až šesti pytlíkama kyseliny citronový.

Victronix píše:A co se bude dít?

. . . to poznáš,
za chvilku se začne v hrnci vařit směs slabého octa s kyselinou citronovou . . .
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#4 Příspěvek od PeteBurns »

Tak ale narozdiel od Sampona je u weed_smokera aspon jasne, z coho mu tiez zacina preskakovat v makovici :lol:
Mysteri

#5 Příspěvek od Mysteri »

V tomto prípade mu však nepreskakuje... :wink: Akurát tu zmes nevymyslel, iba aplikoval to, čo je v ,,našich konšpiračných" kruhoch známe. Pozri sa občas na oblohu... Po niektorých lietadlách kondenzácia z motorov je krátka, rozplynie sa za pár minút, po niektorých, ktoré idú za nimi v rovnakej letovej hladine, je hustá a stopy sú ešte niekoľko hodín... Nad Trenčínom sa križuje letecký koridor Juh-Sever a aj Západ - Východ, takže máme nad sebou každú hodinu minimálne 20 lietadiel (v lete aj dvojnásobok) a dá sa to krásne porovnať. Našťastie, už prišli na to, že dokurvili počasie na našej LoptoZemi a aj ,,im" dochádzajú armádne doláče, tak to obmedzili a vďaka tomu minulý rok bola dosť často aj obloha pekná, modrá a nie šedomodrá... A aj leto a aj zima mali už vďaka tomu konečne normálnejší priebeh. Uvidíme, aký bude tento rok...
https://www.youtube.com/watch?v=oB0J-1drPks
A ten ocot fakt funguje... A nehrabe mi,(je to však neisté, lebo žiadný dement nevie, že je vlastne dement, ale si pripadá ako génius... :twisted: ), ale ešte si dokážem priznať, že mi hrabe napr. z našich kvalitárov - ,,pochôdzkárov" a 5S a pod... :lol:
P.S. Ospravedlňujem sa pánovi učiteľovi, že som mu vliezol do jeho vymedzeného chlievika. Na druhej strane, on vliezol kade-tade, dokonca do kedysi obľúbeného periodika... Sorry, nedalo mi, bolo to vo mne, ako v koze...
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#6 Příspěvek od PeteBurns »

Mysteri, uz aj tebe zacina? :twisted: Tak na to teda podme logicky :) Nepozeraj na oblohu, pozri sa na lietadla, letiska atd - lietam relativne dost casto, aj sluzobne, robil som aj pre firmu, tankujucu lietadla, takze som okolo toho stravil dost casu - cim by akoze chemtrailsovali? :D Kde by to v lietadle niesli? Take mnozstva? :D A kde by to tankovali? :D Nieco take proste nehrozi ani omylom, aby mali nejake extra nadrze alebo co, a v palive nic take nie je, o tom by vedelo tolko ludi, ze by sa to nedalo nijako utajit ;) A ked si vezmem, kolko toho paliva sa spaluje, pri akych teplotach, pricom vonku je ktovieaka vlhkost a teploty aj cez -50'C, tak to urcite musi zanechat stopy :)
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Preco je ocot taky oblubeny u konspiratorov?
termit256

#8 Příspěvek od termit256 »

Ocet rozpousti chemtraily prece.
Schvalne, jak uvidis cary na obloze, nastrikej kolem sebe ocet a uvidis ze cary do 10 minut zmizi :-)
Sendyx

#9 Příspěvek od Sendyx »

Proti chemtrails je třeba bojovat aktivně!

Obrázek
Curvetraceristé všech zemí spojte se!
dobrman

#10 Příspěvek od dobrman »

termit256 píše:Ocet rozpousti chemtraily prece.
Schvalne, jak uvidis cary na obloze, nastrikej kolem sebe ocet a uvidis ze cary do 10 minut zmizi :-)

Jo, to ale funguje jen v případě, že ocet neobsahuje ten prudce jedovatý dihydrogenmonoxid
:D
Neniu

#11 Příspěvek od Neniu »

Kluci, už to nekuřte. Asi je to silnější, než se zdálo ;-) :lol:
Jsem na cestě k šípku.
mi-ro

#12 Příspěvek od mi-ro »

Kdyby vám to politicky myslelo, tak víte, že ty éra co víc kouřej jsou nafťáky a navíc s dieselgate, vy tupci.
..to bude jen ňákej odpůrek
weed_smoker

#13 Příspěvek od weed_smoker »

PeteBurns píše: - cim by akoze chemtrailsovali? :D Kde by to v lietadle niesli? Take mnozstva? :D A kde by to tankovali?

http://12160.info/profiles/blogs/great- ... l-airplane

Třeba speciálně upravenejma letadlama
Obrázek
Sendyx

#14 Příspěvek od Sendyx »

A tak to vypadá, když se to dělá pořádně, a ne nějaké to práškování červenou rtutí a pentabutyldinylubontiem...

https://www.youtube.com/watch?v=Jts9suWIDlU
Curvetraceristé všech zemí spojte se!
ohryzek36

#15 Příspěvek od ohryzek36 »

Ono je v těch bečkách fakt dihydrogen monooxid - další info zde .
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“