Jak prodávat na eBayi? *vyřešeno*

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
forbidden
Kontaktovat uživatele:

Jak prodávat na eBayi? *vyřešeno*

#1 Příspěvek od forbidden »

Zkouším něco hodit na eBay a havaruje mi to stále na "item location". Chce to stále dokola vyplnit a nebere to naše PSČ. V prewiew je pak item location jako USA. V profilu mám jasně vyplněný, že jsem z ČR. Prolezl jsem všechno možný nastavení, ale nikde nic k tomu není. Přitom jsem tam v minulosti určitě viděl prodávat něco z ČR. Netuší někdo, kde je problém?

Dík.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Tak už nic, už to funguje. Zkusil jsem to teď nejdřív na UK verzi a tam to šlo v pohodě. Pak na US verzi a tam už pak taky. Asi to chtělo ověření z té UK, nebo co, nevím.
hakamusai

#3 Příspěvek od hakamusai »

Jak je to se transferem peněz ? X roků zpět to údajně nějak nešlo,či co.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od forbidden »

To zatím nevím, já si to nechávám u PayPalu na účtě. Ale je tam vložený číslo mýho běžnýho účtu v IBAN podobě, tak snad problém nebude. Maximálně nějaký poplatky, ale to jsem nezjišťoval.
vasekpetr1

#5 Příspěvek od vasekpetr1 »

Jestli si to tu přečte člen hakamusai, mohl by se mi prosím ozvat třeba mail na vasekpetr1(zavináč)seznam.cz? Psal jsem mu už dvě SZ, bohužel ani jednu si nepřečetl. Děkuji.
jura80
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od jura80 »

Transfer peněz na účet má zpoždění, teď nevím z hlavy, jestli je to měsíc a půl, nebo tak. Ale pokud je prodejů víc v řadě a hodně pozitivních feedbacků, jde to převádět hned. Je to kvůli ochraně zákazníka, kdyby chtěl zboží neznámému prodejci vrátit a chtěl zpátky peníze.

Před transferem (withdraw) se to musí nejdřív převést na koruny.

Ebay se s prodejem spíš vyhýbám kvůli nehorázným poplatkům. Ale hodně záleží na tom, co konkrétně se prodává, někdy se to naopak i dost vyplatí. S nákupem, pokud se to umí a jeden si dává bacha, je to mnohdy docela zajímavý. Máme tady a používáme ku spokojenosti spoustu zajímavých a dobře fungujících věcí za naprosto směšný ceny.
Nejsu žádným fóristem, ale když něco negómu, tož, přindu se zeptat. A když se nesnesitelně nudím, nebo když jsu na plech, někdy se může stát, že se i pokusím poradit. Zdraví Jura!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“