Zvížatká kolem nás (odděleno, uzamčeno)
Moderátor: Moderátoři
ten silnej vocas napoví že se nejedná o zaběhlého domácího mazla nýbrž nebezpečnou šelmu
- Přílohy
-
divoká kočka.jpg- (48.52 KiB) Staženo 81 x
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Na mě v zrcátku reaguje taky.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Kočka na červenej laser kašle, protože je líná. Kdyby to byla zábava, tak ten bod bude honit.
Moje kočka třeba pochopila, že veverka je většinou jen hromada chlupů a nic víc, tak jen kouká, jak jí veverka běhá metr před čumákem a "krade" mně ořechy. Ovšem barevně je podobná jak ten červenej laser.
Šedá myš ji okamžitě probere k životu, takže bych zkusil šedej laser.
Moje jsou obe z laseru hotovy, nezalezi na barve, ale zrcadlo uz nic. ze zacatku to bylo zajimavy, ale pak prisly na to, ze s tou divnou kockou za sklem se neda ani blbnout, tak to vzdaly
Pritelcina rodina ma uz snad osmyho nem. ovcaka, ja pamatuju posledni 2. Vypadaji skoro stejne, vyrustali ve stejnym prostredi a se stejnejma lidma, ale taky kazdej uplne jina osobnost, chovani... Takze to je "co kus, to original"
Klidne bych veril, ze nejakou "unikatni osobnost" maji i "jednodussi" zvirata
TAKJAN píše:Zkuste kočky aktivovat šantou.
...a nasadit ochranný brejle proti výboji z laseru, na fotce Sunglass Cat z Kalifornie, tohle je možný enem v hemérice, my máme kocoura v botách, že jo
- Přílohy
-
kočka b.jpg- (26.88 KiB) Staženo 49 x
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
PixelOrgy píše:Klidne bych veril, ze nejakou "unikatni osobnost" maji i "jednodussi" zvirata
To je prakticky jistý, že zvířata mají unikátní osobnost. Navíc jsou i schopná jednoduché logické úvahy, to jen člověk si pořád myslí, že je nadpřirozený tvor a jako jediný je schopný přemýšlet. A vůbec to nezávisí na velikosti jejich mozku, třeba takovej papouch umí být pěkná potvora...
Mě třeba fascinuje, kolik druhů štěkání si moje kočka dokáže zapamatovat a následně je zařadit mezi bezpečné a nebezpečné. Nikdy se podruhé nestane, že by ji třeba opakované štěkání stejného psa v TV probudilo. Poprvé, to ano, to zbystří, uloží vzorek do paměti a usne...
To se vsaď - máme v rodině už pátýho džungarskýho křečíka v pořadí - a přestože rodinný prostředí se nemění a všichni obývají postupně stejnou klec, jsou každej jedinec jinej - a dost záleží i na pohlaví. Ale i v rámci jednoho pohlaví jsou obrovský rozdíly - třeba i v chutích, jedna samička nesmírně milovala piškoty, další dvě do piškotu pomalu ani nekously - a jedna z nich milovala zelenou salátovou okurku, za kterou klidně vylezla i po špriclích klece, zatímco druhá "ujížděla" na zeleninový paprice ... O tom jak se kterej exemplář choval co se přítulnosti k jednotlivým členům domácnosti týká ani nemluvě. Prostě co kus, to originál ...PixelOrgy píše:...Pritelcina rodina ma uz snad osmyho nem. ovcaka, ja pamatuju posledni 2. Vypadaji skoro stejne, vyrustali ve stejnym prostredi a se stejnejma lidma, ale taky kazdej uplne jina osobnost, chovani... Takze to je "co kus, to original"
Klidne bych veril, ze nejakou "unikatni osobnost" maji i "jednodussi" zvirata
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele: