Sháním Noritake Itron AM1619 *neaktuální*

Přístroje, součástky, náhradní díly. Náhrady součástek, kompatibilita apod.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od forbidden »

D. Farného neznám, zatím jsem poslal poptávku na QS, uvidíme, co řeknou.
Display mi donesl známý, je to z nějakýho přístroje a problém je, že nevidí, co nastavuje. :D Zatím se mi zdá i schůdná cesta nahrazení celýho modulu mcu a běžným displayem HD44780 a emulací komunikačního protokolu celýho původního modulu.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od forbidden »

Tak z QS se nenamáhali ani odpovědět. Trochu si pohrávám s myšlenkou toho vyvakuování. Mám doma pumpu, který zvládne 85 kPa pod atmosférickej tlak okolo, akorát netuším, jestli to bude stačit, nebo je to furt málo? Kdyby to stačilo, tak pak jen nějak vyřešit uzavření.
Sendyx

#18 Příspěvek od Sendyx »

Na to zapomeň, to by nestačilo ani na ty digitrony.

Mám náhradní displaye Hegener Glaser, je tam 95x20mm 16 místné zelené VFD, ale je to matrix 7x5. Starší bývaly segmentovky, ale ty asi nemám.
Curvetraceristé všech zemí spojte se!
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od forbidden »

Nojo, těch +- 15 kPa není ještě ani hranice hrubýho vakua, dle wiki.
Díky za nabídku, ale matice by znamenala šílený překopávání. To spíš vezmu ten VFD od Davidseva. Domluvím se s majitelem a uvidíme, doufal jsem, že mi to z QS dodají.
Zaky

#20 Příspěvek od Zaky »

Zkusil jsi do QS zavolat? Ono takové posílání emailů taky může leckdy nedopadnout, nebo mail skončí u nesprávného člověka a ten se na to vybodne. Po telefonu ti asi hned řeknou, jestli displej dodají, nebo ne.
Artaban001

#21 Příspěvek od Artaban001 »

forbidden
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od forbidden »

Zavolal jsem a vypadá to nadějně. Já radši vše vyřizuju mailama, telefonem jen opravdu urgentní věci. Sám taky nemám rád, když mi někdo volá kvůli věcem co nespěchají a dají se dobře popsat v mailu. Mobily jsou prostě zlo, svádí to pak k tomu, že je člověk v nonstop zápřahu.
Zaky

#23 Příspěvek od Zaky »

Pokud někdo něco vyrábí, tak klid na práci potřebuje a má na něj nárok, pokud se ale jedná o obchodníka, jehož hlavní a jedinou náplní práce je zpostředkovat kontakt mezi výrobcem a zákazníkem, tak má jednání se zákazníkem tak nějak v popisu práce. Na problém ignorování emailů taky často narážím, spousta prodejců tak dává malému zákazníkovi najevo, že jim ani nestojí za to opotřebení klávesnice spojené s napsáním odpovědi na email. Pokládat telefon v průběhu hovoru se naštěstí ještě do módy nedostalo :-)
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od forbidden »

Tak QS se pochlapili, Itron vyměněn a mašina šlape, jak má. Zákazník mi ten vadnej nechal, tak kdyby si někdo chtěl vyhrát s tím novým vyvakuováním, mám ho tu.
Díky všem za pomoc.
Odpovědět

Zpět na „Sháňka po přístrojích, součástkách nebo náhradních dílech“