Tesla Music Isostat
Moderátor: Moderátoři
Tesla Music Isostat
Chcel by som sa spýtať znalých, jestli neexistuje nějaký fígl jak vyměnit tu pohyblivou část.
Nějak jsem to chujovo odfotil, ale je to tam trochu vidět.
- Přílohy
-
Isostat.jpg- (185.28 KiB) Staženo 172 x
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Pokud jsou na sobě závislé, tak je třeba ze všech třech sundat hlavu a celé to kování. Jde to celkem snadno, jen si dej pozor, ať ti z boku někam nevyskočí ta pružinka, která pohybuje zajišťovací kulisou. Hlavy se dají sundat snadno, jen je třeba na jedné straně (někdy více) vyhnout takovou packu a pak celou tou hlavou hnout do boku. Tím si uvolníš vnitřky a můžeš je vyndat ven. Nejlépe to jde směrem dopředu.
Nový vnitřek si sestavíš bokem a nejlépe zezadu jej nasuneš do statoru přepínače. Zezadu proto, že zepředu bys mohl zohýbat kontaktová péra. Píšu to teďka z paměti, tak snad to neříkám přesně opačně.
Nakonec nasadíš "kování" zpět, nasadíš kulisu a pružinku a celé to zajistíš přesně opačně, než si to sundal. Nejlépe je si to nacvičit na jiném kousku, ale fakt to není složité. Když to zvládám i já, tak to zvládne kdokoli
- Přílohy
-
iso_05.jpg- (68.79 KiB) Staženo 167 x
-
iso_04.jpg- (51.6 KiB) Staženo 168 x
-
iso_03.jpg- (59.77 KiB) Staženo 152 x
-
iso_02.jpg- (61.57 KiB) Staženo 179 x
-
iso_01.jpg- (63.9 KiB) Staženo 163 x
- Přílohy
-
iso_06.jpg- (59.75 KiB) Staženo 160 x
Sendyx píše:Ale houby, i ze závislého Izostatu jde vyndat jeden vnitřek bez složitého rozebírání aretace, jen to chce trochu cviku.
A jak? Docela by mě to zajímalo, občas by se to hodilo. Bohužel tu zrovna žádnou vhodnou závislou sestavu nemám, tak to nemohu zkoušet.
Nasadil´s mi pěkného brouka do hlavy, třeba to celou dobu dělám blbě
http://www.mojelacneelektro.sk/katalog/ ... nezavisly/
a mám ještě tlačítka jako na obrázku.
- Přílohy
-
Izo.jpg- (83.89 KiB) Staženo 189 x