LTE limity a spol
Moderátor: Moderátoři
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Nevím, jaký máš Android a jaká je v něm použita aplikace pro kontakty? Budu vycházet z čistého Andoidu a pokud si dobře vzpomínám, tak jestli má 6 a 7 navolený účet, tak automaticky ukládá kontakty do něj, u 5 byla možnost viz. obrázek (Phone-only, unsynced contact), která se dá změnit na účet.
- Přílohy
-
Lollipop-Create-Contact.png- (16.29 KiB) Staženo 166 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
A s tou synchronizací je to taky nějaký divný. V Y6 na nastavení účtu mi to píše "synchronizace vypnuta". Když na ní klapnu, tak se vypíše nabídka jednotlivých aplikací (disk, play, gmail, kontakty atd.) ale pro aktuajizavi se musí ručně klepnout na ty, co se mají provést. Nastavení Synchronizace Automaticky jsem nikde nenašel... Je mi ale divný, že z Gůglu do Y6 se změna v kontaktech synchronizuje ihned.
No v nejhorším se to dá dělat i takhle.
Díky!
Při rozsvíceném displeji by ta synchronizace měla být téměř okamžitá (PC<->účet<->telefon).
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Ještě k automatický synchronizaci co jsi psal předešle. V menu synchronizace nikde nastavení aby se prováděla automaticky není, u všech možností je hláška "Synchronizaci provedete dotykem". Jedině že by to bylo zakázaný někde jinde. Zkouším to jen na WiFi.
Díky
Ono nastavení pro NET a MMS má také Android v sobě a pokud ti data fungují, tak nebude ta nastavovací SMS nutná, ale dá se znova vyvolat.
Zkus se ještě podívat do "Využítí dat" viz. obrázek (Auto-sync data), jenže tohle by mělo být jen pro mobilní data.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Je tam akorát záložka "Přenesená data". V ní je graf pro obě SIMky, nastavení datovýho limitu od kdy do kdy, výpis který aplikace kolik sežraly přes SIM a WiFi, nastavení který aplikace můžou na WiFi a který přes SIM a mobilní hotspot.
Pak je tam ještě záložka "Další" ve který je režim letadlo, nastavení mobilní sítě, nastavení mobilního Wifi a Bluetooth hotspotu a výběr IPV4 nebo 6. Poslední je "nastavení sítě VPN".
Pak jsou záložky "zařízení", "ochrana dat a zabezpečení", účty", "aplikace" a "systém". V nich taky nic.
Teď tady byl synovec se Samsungem s 5.1 a celý nastavení telefonu je záložkově a položkově minimálně z 50% jiný a taky jsme zapnutí automatický synchronizace nikde nenašli...
Kašlu na to, budu to dělat růčo klepnutím. Do minulýho týdne jsem tyhle voloviny nepotřeboval a taky byl bez nich živej.