Vodafone Mobile Wifi R216 ze SIM od T-mobile (vyřešeno)
Moderátor: Moderátoři
- Artaban001
Vodafone Mobile Wifi R216 ze SIM od T-mobile (vyřešeno)
V nastavení parametru pro příjem T-mobile to po mě chce nějaký telefonní číslo (samozřejmě, že nejde použít vodafone profil, že) tak jsem zadal telefonní číslo té SIM v mezinárodním formátu. Internet zatím funguje, i když název SSID "klame tělem". Rychlost je tak kolem 20 MB/s. Je to číslo OK, nebo se tam ve skutečnosti mělo zadat číslo jiný? (aby to třeba nezačalo haprovat při slabším signálu)
- Artaban001
popsán postup již z vloženou SIM od T-mobile a stav LTE-wifi routeru po vybalení.
Takový procedůry, jak se má do routeru vložit baterie a zapnout snad popisovat nemusím
1. Připojit se k wifi generované tímto routerem pomocí dodaného PINu (na kartičce, či vnitřní strana deklu baterie)
2. Otevřít v prohlížeči "http://vodafonemobile.wifi" (bez uvozovek)
3. Zadat do přihlášení heslo "admin" a potvrdit
4. v červený liště horní části stránky zvolit "mobilní širokopásmové připojení"
5.úplně dole vlevo "mobilní širokopásmové připojení"
6. Zvolite typ účtu "vlastní" a doplnite údaje dle vašeho poskytovatele (jestli O2, nebo T-mobile), což je APN ( "internet.t-mobile.cz" pro T-mobile) a "IPv4/IPv6 číslo" - Já dal nakonec *99#. Fungovalo to ale i z telefonním číslem SIM. Bez vyplnění to nepustí k uložení.
Po uložení proběhne po chvíli připojení a máte internet Vašeho operátora (zůstane Vodafoňácký vzhled, ovládání a název sítě, pokud jej nezměníte)
Doufám, že se tímhle nedopouštím porušení nějakých pravidel
Tudíž jsem tento problém nakonec vyřešil.