Dotaz na Pražáky: Kde nechat auto?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od ZdenekHQ »

Já jsem si vždycky myslel, že vy z pražskýho "Silicon Valley na kopci" jezdíte sockou, aby se vám nepřetrhly myšlenky... A teď abych po vás ještě mazal politický příspěvky. To jste bez práce, nebo co se děje?
Naposledy upravil(a) ZdenekHQ dne 31 bře 2017, 22:33, celkem upraveno 1 x.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Hill
Administrátor

#17 Příspěvek od Hill »

Neniu píše:...Ládví se mi také líbí, ještě se zítra musím rozhodnout, což je asi to nejhorší...
Mimochodem, nechystáte se tam někdo také? :)

Nechystám se, ale mám ještě jeden tip (tam parkuji nejčastěji, ale proto, že jezdím na Žižkov a vjíždím do Prahy přes Jarov, ať už jsem přijel po D10 nebo D11):
za 150 peněz na celý den se dá parkovat za Wilsonovým nádražím u nákladiště autovlaků, jen je to od Dé osmičky trochu kličkování po magistrále, u Bulhara dolů a podjet na Žižkov, v kopci na semaforech vpravo do Italské a hned na kraji dolů na parkoviště. Pak Italskou přes vršek na metro Muzeum je to jeden a čtvrt kilometru pěšky.
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Behemot »

To je to naproti Opletalce?
Neniu

#19 Příspěvek od Neniu »

Hill píše:za 150 peněz na celý den se dá parkovat za Wilsonovým nádražím u nákladiště autovlaků

Díky za tip, ještě to promyslím. Třeba mě tam nechají parkovat zadarmo na služební průkaz :-D

Díky i všem ostatním, uvidím, kde nakonec skončím.

Země česká třes se, vyrážím :lol:
Jsem na cestě k šípku.
Hill
Administrátor

#20 Příspěvek od Hill »

Tam (jakoby na konci pokračování Opletalky do Masarykova nádraží) je taky jedno, můžeš ho zkusit. Jen nevím, kolik a zač se tam platí.
Já myslel jiné, tam se dostaneš, když podjedeš magistrálu a koleje od Opletalovky směrem na Žižkov, tak hned doprava a ještě jednou doprava. Vjíždí se tam od Churchilláku. Ještě se mi nestalo, že bych tam nenašel místo.
Dnes jako každý jiný den.
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Behemot »

Jo, po tom esíčku dolů, tam se nakládaj autovlaky.
Neniu

#22 Příspěvek od Neniu »

Tak nakonec to vyhrály Letňany, ale řeknu vám, že najít tam cestu na autobus, to je fakt dílo... to fakt navrhoval někdo, kdo MHD nejezdí, to jinak není možný. Nakonec se vše podařilo a můj příchod byl sice pozdější, ale zdaleka ne poslední :D
Jsem na cestě k šípku.
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Behemot »

Hlavně že máš metro v poli, tak už je z toho henta metropole, né. Ani nechtěj vědět kolik ten nesmysl stál, a kolik to stojí na údržbě :roll:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“