Zvížatká kolem nás (odděleno, uzamčeno)
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Malou mám přikrytou starou klecí, na velkou jsem musel koupit pletivo a udělat kruh tak 60 průměr, metr výška. Jakákoli manipulace s kryty přivolá kočičáky v doslechu. Semínka jsem kupoval na aukru.TAKJAN píše:Neroste někomu u baráku šanta kočičí? Chceme trochu nasít, ale jestli to fakt působí i kdyby na půlku koček, aby jsme tu neměli nějaké feťácké doupě cizáků:-)) (Ono stačí, že se tu schází asi čtyři kocouři za mladou kočičkou, která je pěkná flundra)....
Cizí kočky tu nemám, protože si to domácí kocouři ohlídají a byť vykastrovaní, rvát se umějí dost. A mají 6 kg, to je na zdejší vesnici těžká váha.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
mlynarik.jpg- (22.36 KiB) Staženo 63 x
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
EKKAR píše:Kočky jsou zvědavý a milujou prolejzačky. Učuň mu "bludiště" z prořezanejch a duck-tape páskou poslepovanejch kartónů a kartónovejch trubek přiměřenýho průměru, uvidíš, jak ho bude milovat a jak se v něm bude vyžívat ...
To je duct-tape, paska na roury, ne na kachny
Obojí označení je používaný - jak duct-, tak i duck- - důvodem je její "kačení" odolnost proti vodě a lepivost i za mokra. A jinak kočka opravdu miluje zalejzat do všech úzkejch prostor, kde se může prodírat a drbat o stěny... Odpočívá ráda ve vejšce, kde má přehled o okolí - ale když se vydá "na průzkum", proleze všude, i kdyby to mělo bejt propasírováním se skrz flašku od mlíka ...PixelOrgy píše:Kocky maji tady vyvyseny mista, a hlavne, ten prehravac hreje...
To je duct-tape, paska na roury, ne na kachny
Právě že zrovna tohle se i tady na Bastlírně probíralo - já vždycky krmenej US tvorbou filmů a seriálů tvrdil, že to je jen DUCK (včetně Mythbusters tenhle název používá celá Amerika) - ale byl jsem umlácenej důkazama, že existuje i DUCT-Tape. Proto píšu, že se používá obojí název.... Co bylo vlastně první pojmenování se ani neodvažuju tipovat. Zaručeně by to tady vyvolalo flame horší jak Fedršrot ....EKKAR píše:Obojí označení je používaný - jak duct-, tak i duck- - důvodem je její "kačení" odolnost proti vodě a lepivost i za mokra....
- Přílohy
-
kočka čistotná.jpg- (9.05 KiB) Staženo 78 x
Jako treba z kuch. linky do mezery mezi linku a sporak - nechapu, je to par cm siroky, a jeji "pristavaci uhel" je taky zajimavej, skoro 90st., cumakem napred
Jinak s tou kachni paskou me prekvapujete - ja mel za to, ze to je tak maximalne zkomolenej vyraz jizackejch rednecku
Ne, ze bych to uz predtim neslysel, ale "duct" me dava mnohem vetsi smysl