obchod se soucastkami
Moderátor: Moderátoři
Ze stejného hlediska nemám rád pizzerie, kde je doprava zdarma, protože tam vím, že moje pizza u stolu na místě má v sobě zahrnutý nedobrovolný sponzorský příspěvek pro ty, kteří se válejí u televize a nechají si ji dovézt. Je to takový pokus o návrat ke komunismu.
Zrovna Farnellaci pres ROTHsware jsou mne velmi sympaticti, prehledny tisteny katalog, na webu konkretni stav skladu, terminy dodrzuji a da se s nimi mluvit. Ceny jsou sice vyssi, ale jistota toho, ze dostanu to, co jsem objednal a od toho vyrobce, ktereho uvadeji na webu, je daleko vetsi nez u pofidernich obchodniku s levnym zbozim - tedka jsem treba koupil v GMku deset triaku a jako znacka vyrobce je na tom GM. Kurnik copak tohle se muzu odvazit strcit do profi zarizeni?
13,5x32x23 cm, v polystyrenové drti druhá krabice 4,5x20,5x15,5cm, v platovém sáčku pouzdro na SMD obvody a v něm dva IC - ta dvě černá nic v modrém oválu. Snad netřeba komentovat
- Přílohy
-
LT1491b.jpg- (57.82 KiB) Staženo 119 x
Btw, nemate nekdo plonkovni AT45DB321, varianta TI nebo TU (TSSOP)?
"...musím Vám říct, že podobný případ nepamatuji. Nejste v našem systému, není na Vás vydaná faktura, ale obdržej jste potvrzení o odeslání zboží. Zásilka nedošla do ČR, ale je vidět v systému přepravce. Pracuju na vyřešení celé záležitosti. Ihned jak budu mít potřebné informace, budu Vás kontaktovat."
Potom za několik dnů přišla první část zásilky , na fotce je druhá část a ještě zbývají 18F2550_SMD. Snad se jich také dočkám a ve stejné bedně. Aspoň bude mít žena radost z krabice na Vánoční cukroví.