Ebay, je to možný?
Moderátor: Moderátoři
BOBOBO píše:Z asi 40 ceti dodávek jsem nikdy nedostal nic jiného . Ani si neumím technicky představit , jak by to bylo možné (běžně) .
To já bohužel ano a hned několikrát. Běžně se např. prodává kopie CP2102 (nefungují pak orig. drivery). Teď naposledy jsem dostal čínskou kopii dipleje Nexton i přes ujištění prodejce že je to originál. Ale pokaždé se to vyřešilo k mé spokojenosti. Čínani se na ebay dost bojí že nedostanou pět hvězdiček.
- weed_smoker
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Zákazník mně nevěřil, že bude klečet před celnicí, aby mu vydali zboží z DX. Tuším, že tam klečí dodnes, mezitím si ale stihl zaletět na 14 dnů do USA, aniž by se cokoliv změnilo.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Celeron píše:Nojo, z Iránu, to není jen o clu ale určitě mnohem dýl ho zkoumaj na protiteroristickým na ideologickou a náboženskou "čistotu".![]()
Od jisté doby máme s Iránem jako ČR "dobré vztahy" a pár mezinárodních smluv, takže už to není, jak před 10 lety.
Docela legrace byla, když po mně chtěli ocenit souřástky, o kterých jsem jim napsal, že jsou to zřejmě použité kopie bez výrazné hodnoty, to jen odesílatel si myslí, že je to kus zlata. Vyměnili jsme si spoustu vřelých slov. Další balíček už přišel bez cla. A taky s použitým šrotem. Ale nadávejte muslimovi, oni prostě věří a hotovo.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]