Vtipy, vtipné články a odkazy II
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ ve svým podpisu píše:Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat?
A proč děláš takový 3,14čoviny, že jíš něco, co sis neuvařil sám, když už vařit umíš?ZdenekHQ píše:Jen jednou v životě jsem ochutnal vařenou kukuřici - tři dny mně bylo zle, málem jsem pil i ocet, abych tu chuť zahnal ...
Je to přesně jak to máš v podpise - KAŽDÝ JÍDLO CHCE SVOJE A MUSÍ SE UMĚT PŘIPRAVIT - jinak stojí za h0vn0. Rybu fugu taky nemůže připravovat kde kdo - a taky se k tomu nedá připravovat každej čtverzubec, kterej v oceánu žije. To samý je to i v případě kukuřice. Je jí X druhů a některá se pro kuchyňskou úpravu SKUTEČNĚ NEHODÍ ...
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
EKKAR píše:Nestraš, nešťastníče!!!! Nepřivolávej hyperkorektní přizdisráče z Brusele a podobný sluníčkáře, víš sám, že jsou všeho schopný ...
No, keď si spomeniem na svoje detstvo (kovové preliezačky, húpačky bez EÚ noriem...), keď si pozriem na fotkách obdobie, (kroré si asi nik z nás nepamätá, t.j. 1,5-3 roky) keď sme v lete behali ,, na ostro", tak by naši rodičia podľa súčasných smerníc EÚ boli v base na doživotie. Tak isto by tam sedeli za pedofíliu, prípadne nemravné zneužívanie detí, okrem iných režisérov mnohých filmov, Poledňáková (S tebou ma baví svet) a o Chytilovej s Polívkom ani nevravím (jej stupídne ,,Vyhnáni z ráje")
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
mnamka.jpg- (102.27 KiB) Staženo 87 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
FERYACT píše:Víte jak bylo krásné krást turkyň /kukuřici/ mléčné jakosti na družstevních lánech se strachem, že mne někdo chytne a "rozkulačí".Turkyň se dá opéct podobně jako brambory.A když je to kradené tak to chutná dvojnásob.Vždy osolit.
Moje řeč, akorát jsme se nikdy nebáli. Lány jsou obrovský a riziko dopadení téměř nulový. Navíc jsme všichni byli rychlejší, jak kdokoliv to mohl hlídat.