Výměna klávesnice Asus X550C

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
forbidden
Kontaktovat uživatele:

Výměna klávesnice Asus X550C

#1 Příspěvek od forbidden »

Dostal se mi na stůl tento noťas, neprozřetelně jsem souhlasil, že tam vyměním klávesnici. Mám zkušenosti jen s Dellem, tam je to otázka pár minut a pár šroubků. Jak jsem se mýlil. Klávesnice se sice prodává jako díl, ale v těle noťasu je místo šroubů upevněná natavením desítek plastových čudlíků. :evil: Viz video na YT (od 5. minuty). Takovou sračku jsem ještě neviděl. Tímto u mě Asus pro noťasy skončil. Novou tam nějak upevním, nejspíš lepící páskou, ještě nevím, ale je to fakt vynález na zabití. :opravar:
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Asus vyrabal rozne sracky, napriklad panty, co sa vylomia po pol roku normalneho pouzivania. Ale toto som este nevidel 8O

Na kazdy ten plastovy cudlik daj kvapku Chemoprenu.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od forbidden »

Tak se hlavně nenachytej jako já a nikomu opravu neslibuj, než si to prověříš. :D
PotPalo

#4 Příspěvek od PotPalo »

A čo tak to neodrezávať, len to nahriať horkovzhuchom a stiahnuť? Čudlíky ostanú celé a budú slúžiť na uchytenie novej klávesnice. "Roznitovať" sa dajú trafopájkou cez plochý skrutkovač.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
keemo

#5 Příspěvek od keemo »

Prodava se jako nd vcetne vrchniho krytu. Shop.sil.cz
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od forbidden »

PotPalo píše:A čo tak to neodrezávať, len to nahriať horkovzhuchom a stiahnuť? Čudlíky ostanú celé a budú slúžiť na uchytenie novej klávesnice. "Roznitovať" sa dajú trafopájkou cez plochý skrutkovač.

Nápad dobrej, ale dost pochybuju, že by to šlo, ty čudle jsou docela tenký, kdyby to změklo natolik, že bych to z nich vyvlíkl, tak se hned zhroutí a už bych to na ně nikdy zpátky nedostal. navíc bych nedokázal nahřát jen ty čudle bez krytu samotnýho, určitě by se zdeformoval. A po jednom by to nešlo, je jich tam příliš mnoho.

S krytem jsem to taky viděl, ale dávat přes 1200,- (s dopravou) za opravu takovýho starýho stroje se nevyplatí. Navíc jsem nevěděl před objednáním té klávesnice samotné, že je to takto zkriplený.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“