Vtipy, vtipné články a odkazy II

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Michal22

#31 Příspěvek od Michal22 »

U nás se na turkyň chodilo hlavně poté, co JéZéĎáci posekli lány pomocí mechanizace z Agrozetu Prostějov- to snad zůstalo víc klasů na polu, jak co sklidili :D
Jako kluci jsme si klasy pekli, ale mě to nikdy moc nechutnalo, musel jsem to nechutně omastit a přesolit.
Ale když jsme nasbírané klasy nechali dozrát, vyšustovali, pak s tím zrním krmili domácí kuřata! Mňam. U Hrabiše nikdy takový kuře nekoupíte...
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
EKKAR

#32 Příspěvek od EKKAR »

Michal22 píše:...Jako kluci jsme si klasy pekli, ale mě to nikdy moc nechutnalo, musel jsem to nechutně omastit a přesolit.
Ale když jsme nasbírané klasy nechali dozrát, vyšustovali, pak s tím zrním krmili domácí kuřata! Mňam. U Hrabiše nikdy takový kuře nekoupíte...
Samozřejmě... Nikdy nemůže cokoliv zelenýho normálnímu chlapovi chutnat bez předchozí náležitý úpravy - buď přepasírováním přes zpěvný ptactvo sídlící na krmníku, nebo v případě že to zelený je i zároveň aspoň trochu sladký, tak předestilováním skrz měděný trubky ...
Naposledy upravil(a) EKKAR dne 08 dub 2017, 01:24, celkem upraveno 1 x.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hydrawerk

#33 Příspěvek od Hydrawerk »

Poznejte město podle videa. https://www.youtube.com/watch?v=JpJft81LISc
elektrosvit

#34 Příspěvek od elektrosvit »

Že by Krno? :D
EKKAR

#35 Příspěvek od EKKAR »

Hydrawerk píše:Poznejte město podle videa. ...
https://mapy.cz/s/1xFgp fotka z panorámy na Mapy.cz, "místo činu" natočenýho videa je vlevo přímo pod názvem instituce = BRNO HLAVNÍ NÁDRAŽÍ ....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od ZdenekHQ »

Co je to za flek jsem poznal v první vteřině, asi tak 4x ročně tam projdu. Blbý je, že rovnou nestříleli, bylo by o jednu smažku míň. Nesnáším feťáky, toleruju THC. Jenže oni mají asi podobnej tréning, jako admini a modi na EB... :?
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Wolfik

#37 Příspěvek od Wolfik »

a vojáci a policajti jenom stojí a čumí... :cry:
ale když jde o dohadování nad nespravedlivou pokutou za parkování, tak to jsou hned v BOJOVNÉM módu.
EKKAR

#38 Příspěvek od EKKAR »

Bacha - oni nestojí a nečumí - ONI KONTROLUJOU SITUACI. Kdežto když se jedinec brání nespravedlivě a často až za hranicí paragrafů udělený sankci, tak páchá nezákonnou činnost klasifikovatelnou v rozsahu od bránění úřednímu výkonu až po napadání veřejnýho čunitele ...
Kremik

#39 Příspěvek od Kremik »

Mysteri píše:No, keď si spomeniem na svoje detstvo (kovové preliezačky, húpačky bez EÚ noriem...), keď si pozriem na fotkách obdobie, (kroré si asi nik z nás nepamätá, t.j. 1,5-3 roky) keď sme v lete behali ,, na ostro", tak by naši rodičia podľa súčasných smerníc EÚ boli v base na doživotie. Tak isto by tam sedeli za pedofíliu, prípadne nemravné zneužívanie detí, okrem iných režisérov mnohých filmov, Poledňáková (S tebou ma baví svet) a o Chytilovej s Polívkom ani nevravím (jej stupídne ,,Vyhnáni z ráje") :wink: Preto verím, že aj ,,kukurica v hube" bude o rok - dva už trestný čin... :twisted:

Neboj, to se jednou vrátí. Jen my už o tom možná nebudem vědět. Já si pamatuju dobu, když mě ještě vozili ve sporťáku. I to, když už jsem musel chodit sám. Měl jsem tehdy pocit, že se mi už do konce života skazil svět :D
Jo, a kukuřičku mám moc rád! :D
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od ZdenekHQ »

Tak to máš super paměť - od kdy jsem chodil já nevím, ale kluk se začal stavět na zadní už v 9 měsících, doktoři skuhrali, že bude mít křivý nohy a kdoví co ještě, no samozřejmě nic se nestalo, a v 1 roce už tady cestoval...

Ve 2 letech k narozeninám jsem mu koupil elektrickej traktor, takže se vozil sám a sporťák nepotřeboval. Za půl roku zjistil, že je to slabý, tak následovala čtyřkolka.

Co se týká lítání naostro, to tady děcka běhají celý prázdniny, a ještě na mě vystrčí zadek, když je krotím, aby nezlobily... 8-)
]
Kremik

#41 Příspěvek od Kremik »

To jsou jenom takové útržky. Mladší sestra se ještě vozila a já už musel chodit. Samozřejmě jsem se ji do kočárku cpal a někdy mě i svezli. Pohodlné to ale moc nebylo. Takových "životních zklamání" byla spousta :D Z kočárku si pamatuju třeba to, jak jsme jeli domů a já měl na kočárku položenou a rukama držel kartonovou krabici, bilou nebo mramor, s hnědým potiskem, a uvnitř "maďarské autíčka" (3 autíčka a 1 autobus na klíček, jezdily po plechové dráze a ovládaly se 5ti nebo 6ti barevnými páčkami).
Jinak ty děti asi neběhaj na ostro (to bychom nevěděli), ale nahaté. Taky jsem tak běhal. Později jsem už nemoh, i když jsem proti tomu vůbec nebyl.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od ZdenekHQ »

Já si třeba pamatuju, jak mně ještě nebyly ani 4 roky a už jsem chodil sám do MŠ. S taštičkou se svačinou. Dneska ty děcka vozí rodiče, i když jsou o 10 let starší.
]
konosuke

#43 Příspěvek od konosuke »

I já též, byli jsme samostatnější ale zas je jiná doba, tenkrát nebylo tolik únosů, pedofilů či deviantů a jiných "vymoženosti" volného trhu...
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
bu2520

#44 Příspěvek od bu2520 »

A to myslíš, že se rozmohli až teď? Spíš nebylo dřív tolik neziskovek co tlačí na to aby lidi s handycapem pohlíželo jako na normu.
Jsem levák a leváků je cca 10% ve společnosti, přesto se nepořádají pochody leváků, sehnat nářadí pro leváky je často problém. Všude samé pravidlo pravé ruky. No a co prostě je to můj handycap a žiju s ním bez zbytečného virválu.
konosuke

#45 Příspěvek od konosuke »

nosím brejle, hypertenze a věk silně přes padesát, neatraktivní směr VŠ, to není handicap ? ano, je. sežeň jakoukoliv práci a jseš mistr světa...no u Vás možná je jinak
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“