Napájení skeneru Canon

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Crifodo

Napájení skeneru Canon

#1 Příspěvek od Crifodo »

Neví někdo zapojení napájecího konektoru u skeneru Canon Canoscan 9950F? přistál mi na stole bez adaptéru. Je to MiniDin konektor 4pin.
Laskavému informátoru předem dík.
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od drabek06 »

Hledal jsem, ake nic jsem nenasel :? Asi to budes muset kuchnout a zjistit to . . . Hlavne to nejak neprohod jako ja na LCD monitoru :oops:
Crifodo

#3 Příspěvek od Crifodo »

taky jsem nic nenašel a otvírání to je přesně to čemu jsem se chtěl vyhnout. Oni si tihle výrobci plastových zázraků potrpí na komplikovaných zaklapávačkách. Bohužel, unifikace tady asi nehrozí :x
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od forbidden »

Crifodo píše:taky jsem nic nenašel a otvírání to je přesně to čemu jsem se chtěl vyhnout. Oni si tihle výrobci plastových zázraků potrpí na komplikovaných zaklapávačkách. Bohužel, unifikace tady asi nehrozí :x

S tema zaklapavackama mas pravdu, kdyz nevis kde jsou, tak je nekdy otevirani takovych zarizeni peklo. Vcera jsem instaloval jeden novejsi Canoscan, ale mel uz obycejny souosy napajeci konektor.
Crifodo

#5 Příspěvek od Crifodo »

Nakonec jsem skener otevřel, desku vymontoval a vývody identifikoval. Nebylo to tak hrozný, i když skenery Umax se rozebírají líp. Kdyby někdo řešil stejný problém, tady je obrázek.
Přílohy
Canoscan9950F_layout.GIF
(84.43 KiB) Staženo 120 x
masar

#6 Příspěvek od masar »

Vždycky, když se na podobné zařízení podívám, napadne mě otázka, jak může někdo vymyslet zařízení s tolika elektrolyty. To je hrůza.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“