Provoz fóra
Moderátor: Moderátoři
Už jsme se nedověděli, jestli to postrčení stačilo, nebo šel jinam, kde mu to naservírovali hotové, i když třeba nechutné a třikrát ohřívané.
Čili tři ze čtyř se registrovali, aby položili dotaz.
Odhadem v každém sedmém z vláken z let 2005 až 2009 byly víceméně otevřené či skryté požadavky na to, aby za ně někdo vyřešil ročníkovou práci na průmce... ta vlákna pochopitelně šla i se zakladateli do pryč. S odstraněním uživatelského profilu mizí všechny příspěvky tím uživatelem vložené. Založil-li ten uživatel nové téma, mizí to téma celé.
Na nějaké špajzy, kůlny a chlívky jsme si tehdy nehráli, tak to dnes nedohledáme, protože se to mazalo bez náhrady.
Od té doby jsem opravdu neměl kdy sedět u klábosnice pět dní od rána do večera, kdy jsem stihl snížit stavy z asi 28 tisíc na asi 13,7 tis. uživatelů.
A hlavně by to tady mohlo zapadnout, když se řeší už něco jiného.
Díky.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Přes Centrum, ovšem. A to jsem tam pár reakcí měl.
Čili chybu vidím ve filtru na poštovním serveru Centrum.cz, ale páky na ně nemám. Jestli někdo víte, jak s nimi hnout, pak prosím.
A kutilmile - nelituju tě
Proto jsem napsal na adresu inzerce@economia.cz (kde jsem v minulosti řešil podobné problémy s emailem u centrumu), prosím tedy i vás, ostatní, kteří máte stejný problém- napište jim. Ať si nemyslí, že jim to funguje
Děkuji
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Víc stěžovatelů= větší pravděpodobnost že s tím něco udělají.
Tak nevím, jestli pomohlo moje psaní na economii (nikdo se samozřejmě neozval), ale hlavně že to jede
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ony ty malý "kamínky" proti velké hoře budou účinný, některej z nich se třeba trefil, nebo je to všechno úplně jinak.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Stalo se to poprvé a něco někde asi proběhlo, ale to se vůbec nemuselo týkat Tebe. Máme toho na starost víc. Buď rád, zase to 3 měsíce bude třeba fungovat. Jak u starý škodovky...
Tady se člověk málem stane politikem s lustrací na přísně tajné, protože stejně nic neví...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]