Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 3
Moderátor: Moderátoři
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A kutilmile - nelituju tě
Noťas normálně funguje jak má, je krásný, nepoškozený, nerozvrzaný (někdo si ho asi dost vážil), kompletně nainstalovaný (W7) nějaké filmy tam jsou, i hry, atd, funguje to
- Přílohy
-
Snímek 1666.jpg- (91.08 KiB) Staženo 74 x
-
Snímek 1668.jpg- (153.78 KiB) Staženo 80 x
-
Snímek 1667.jpg- (169.21 KiB) Staženo 79 x
EKKAR: Na škole na praxi jsme měli jednoho už staršího mistra, ten nám říkal že kdysi ve starých televizích se ty spoje Cu drátků svařovaly uhlíkovou elektrodou, a že se při tom používaly černý brýle
Prý to bylo z důvodu že cín byl v té době nedostatková nebo strategická surovina, už si to nepamatuju. A taky to prý bylo majstrdílo, aby spoj byl dobře svařený.
radioelectrum: Cool mašina, ta přežije i jaderný výbuch. Máma říkala že když byla malá tak měli taky takovou nějakou ruskou - Temp-3 Prý na boku bylo takový kolo a tím se to nějak doladilo či co.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
A nebyly ledajaké - plné mosazné, rozříznuté a dobře pružící kolíky!
A síťové napětí snad v pěti či sedmi hodnotách. Nějak se mi zafixovalo atypických 127V a 150V..
Staří opraváři, od kterých jsem se učil, říkali Rubínu 102 "dublák" kvůli těm dvěma šasi na patro.
Ten přístroj má síťové trafo, které bych od někoho za hodně peněz koupil. Neprodáte někdo?