procesor na 50% po zapnutí

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
easyjam

procesor na 50% po zapnutí

#1 Příspěvek od easyjam »

Ahoj
mám tento problém s notebookem - po zapnutí noťasu stoupne zatížení procesoru na 50% aniž bych s ním něco dělal. myslel jsem si že to zavádí system apod ale ani po 10 minuách zatížení neklesalo - cokoliv jsem pak spustil něco náročnějšího (TV) přičetlo se to k zatížení a asi po 10 minutách se samovolně vypnul. spustil jsem správce úloh a v záložce výkon jsem sledoval zatížení procesoru a ve sledování prostředků jsem vypínal jednotlivé procesy a zjistil jsem že po vypnutí procesu "presentationFontcache" klesne zatížení okamžitě na 2% a už tak zůstane tedy pokud na něm nebudu pracovat. Problém se týká toho že pokaždé, když zapnu noťas se tento proces samovolně spustí a musím ho ručně vypnout. nevěděl by někdo kde se dá vypnout proces natrvalo? je součástí windows 7 nebo ne? před nedávnem jsem instaloval asi 1000 nových free fontů - má to souvislost?
-------------------------------------------------------
ODPOR JE MARNÝ
V PODSTATĚ JSEM AMATÉR
ok1hga

#2 Příspěvek od ok1hga »

easyjam

#3 Příspěvek od easyjam »

díky za odkazy - ano je to následek těch dalších fontů, které jsem doinstaloval , jen nevím proč se to projevilo až po 14 dnech......... ne kecám vím to :twisted:
ODPOR JE MARNÝ
V PODSTATĚ JSEM AMATÉR
easyjam

#4 Příspěvek od easyjam »

Ahoj znovu
objevil se jiný problém po procedurách z odkazů, když spustím správce úloh systému windows záložka výkon, sledování prostředků neobjeví se mi vůbec nic jen že složka je prázdná, neví někdo kde je chyba?

[img]IMG_20170413_161711[/img]
Přílohy
IMG_20170413_161711.jpg
(178.97 KiB) Staženo 148 x
ODPOR JE MARNÝ
V PODSTATĚ JSEM AMATÉR
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“