Optimální prohlížeč na NET

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jave

Optimální prohlížeč na NET

#1 Příspěvek od jave »

Prosím pouze o Vaše osobní (třeba i vyzkoušené) názory jaký použít prohlížeč. Zda udělat upgrade z IE6 na IE7 nebo třeba Maxton? A co si prosím myslíte o IE7. Děkuji
Raptor181
Moderátor

#2 Příspěvek od Raptor181 »

IE pouzivam len zriedka, inak FIREFOX, OPERA.
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
jave

#3 Příspěvek od jave »

Ja pouzivam uz nekolik let Maxthon a jsem spokojeny, ale za posledni mesic se me uz 2 lide ptali zda je mozne, ze jim IE7 dost zpomalila PC. Jinak diky za reakce
Raptor181
Moderátor

#4 Příspěvek od Raptor181 »

IE pouzivam len zriedka, inak FIREFOX, OPERA.
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
rezis

#5 Příspěvek od rezis »

Firefox. IE to musi byt krize.
Internet - metla lidstva
stepa
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od stepa »

Jelikoz stavim PC pro zname a instaluji jim OS,tak IE bud vubec neinstaluji,a nebo pokud nainstaluji,tak odstranuji zastupce z plochy a ihned instaluji FF nebo OPERU.O IE7 si myslim sve a neni to nic hezkeho :) ,ostatne mam averzi vuci vsem produktum MS,bohuzel WXP jako jedine pouzivam,protoze neni pro me adekvatni nahrada.Ja osobne mam na PC nainstalovany IE6,ale zastupce odstraneny,aby se na ne nedostala sestra,nebo rodice :lol: .
creativko

#7 Příspěvek od creativko »

stepa píše:Jelikoz stavim PC pro zname a instaluji jim OS,tak IE bud vubec neinstaluji,a nebo pokud nainstaluji,tak odstranuji zastupce z plochy a ihned instaluji FF nebo OPERU.O IE7 si myslim sve a neni to nic hezkeho :) ,ostatne mam averzi vuci vsem produktum MS,bohuzel WXP jako jedine pouzivam,protoze neni pro me adekvatni nahrada.Ja osobne mam na PC nainstalovany IE6,ale zastupce odstraneny,aby se na ne nedostala sestra,nebo rodice :lol: .
Ja to robim presne ako ty, ale pre seba pouzivam Windows 2000.
jave

#8 Příspěvek od jave »

Prosím tak mi ještě doporučte rovnou nějakou verzi toho FF a Opery. Jinak já mám Maxthon verzi 1.1 a take si nestěžuji, ale přesto rád vyzkouším. Děkuji
stepa
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od stepa »

jave píše:Prosím tak mi ještě doporučte rovnou nějakou verzi toho FF a Opery. Jinak já mám Maxthon verzi 1.1 a take si nestěžuji, ale přesto rád vyzkouším. Děkuji

FF pod 1.5. bych nepouzival,protoze to dost vylepsily,u opery to je jedno,vsechny posledni sou v pohode,ja mam 8.5
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od forbidden »

Kazdej ti poradi co je jeho nejoblibenejsi, vybrat musis sam. Kazdopadne Firefox i Opera jsou urcite lepsi volba nez IE6. IE7 ted testuju a jde to, ale na hledani cracku, SN a jine podobne aktivity bych to neriskoval, tam je riziko fakt velky. Osobne pouzivam na 99% Firefox uz 3 roky a naprosta spokojenost, nekomu to pry pada, ale me to padlo zatim jen jednou.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od stepa »

Jak jsem psal...pod 1.5 bych nesel a to z duvodu toho ze to padalo a to celkem casto...mel jsem otevreno treba 5 TABu,ktera jsem potreboval k praci a v tom momente to spadlo,zadny upozorneni nic,byla to celkem krize,ale novejsi verze uz to nedelaji
EKKAR

#12 Příspěvek od EKKAR »

Prostě vlez na www.czilla.cz nebo www.opera.com a vyber si tam, co hrdlo (obrazovky...) ráčí. Další možnosti jsou www.slunecnice.cz nebo www.stahuj.cz - to z těch nejznámějších a nejdostupnějších.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Lukas-Peca »

Na prohlížení jedině Firefox. IE v žádné verzi v žádném případě, jen je-li to nezbytně nutné, neboť některé stránky jiný prohlížeč nepodporují ( :smash: ).
Rakosnik
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Rakosnik »

firefox....
Good luck
Radix

#15 Příspěvek od Radix »

Já mám nainstalováno pět prohlížečů (IE nemám) a většinou jsem ve Firefoxu, nebo Opeře.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“