video Panasonic NV-SD10EE
Moderátor: Moderátoři
-
pyggy
mám problém s videem panasonic NV-SD10EE. Jsem slabý amatér a občas se mi podaří něco si opravit. Teď si nevím rady tak prosím zkušené. Video vezme kazetu, vytáhne pásku a za pár vteřin ji zase zatáhne a kazetu vyhodí ven. Někdy to pásku ani nevytáhne a vyhodí ji hned. mám typ na switch mode, jenže nevím přesně kde je, jen tuším a nejsem schopen vyndat komplet mechaniku. Uvolnil jsem 2 šrouby, ale levá strana při pohledu zepředu a shora pořád drží a já nevím co s tím. Poraďte prosím jak dál, abych něco nepohnojil. Vím, že jsou tady borci, kteří umí a poradí, případně navedou jakým směrem se má ubírat. Díky moc Pyggy
-
pyggy
Panasonic NV-SD10EE
-
pyggy
-
pyggy
prosím ozvi se, znovu opakuji, že se k Tvému mailu nemůžu dostat i když jsem registrován. Posílám další svoji adresu, pokud by snad nešla ta předchozí, ale normálně mě fungují obě. blanar1@seznam.cz. Čekám na ten manuál, bez něj se nehnu.
zespod pozor nato!!! Taky mě to jednou pořádně vydup....... Ty šroubky
vypadaly jakoby byli zašroubované jen na uchicení plošňáku ale byla knim heftnutá ještě mechanika (no masakr!!!)
Jo a ten mode přepínač rozdělej a vyčisti od té vazeliny nevím co tam dávaj za sračky ale váže to na sebe asi vzdušnou vlchkost a pak si to video dělé co chce!!!