Sháním osobu co umí kreslit v AutoCADu
Moderátor: Moderátoři
Sháním osobu co umí kreslit v AutoCADu
Díky moc.
- Přílohy
-
Hřeben.pdf- (20.01 KiB) Staženo 289 x
- Přílohy
-
hreben.ZIP- DXF+DWG
- (24.92 KiB) Staženo 247 x
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
-
petrfilipi
Technologické možnosti vodního paprsku – přehled kvalit Q
Q1: nejlepší – přesné výrobky na čisto s maximální přesností (+- 0,1 mm v závislosti na síle materiálu)
Q2: Kvalitní – není potřeba další opracovnání (+-0,15-0,25 mm v závislosti na síle materiálu)
Q3: Dobrá – hrubší řez s menším přídavkem na broušení nebo na sváry
Q4: Hrubý – hrubý řez s větším přídavkem na další obrábění-příruby
Q5: Dělící – velmi hrubý řez místy může být nedořezaný, nutné velké přídavky na další opracování
Kvality řezu se u vodního paprsku korigují převážně rychlostí dělení kdy např. mezi kvalitami Q3-Q4 je rozdíl téměř 25% v rychlosti a tedy i v ceně řezání.
Ale je to paráda si nechat vyříznout díru 6,4mm a hned v ní řezat závit.
Petr
- Přílohy
-
2017-04-19 11.15.45.png- (243.19 KiB) Staženo 1516 x
-
petrfilipi
V dolní polovině stránky je ceník. Na stránce píší, že automaticky dorovnávají podřez 3D hlavou. A osobně s nimi mám jen ty nejlepší skutečnosti. Vstřícní, ochotní, rychlí. Cenu neřeším, bo to potřebuji jednou za čas a jezdím skoro kolem, takže jsem ani nehledal nikoho jiného.
Mimochodem - někde jsem četl, že při řezání vodním paprskem se voda stlačí až o 13% - a to při tlaku 4550 barů.
Petr
Jediná kapalina která reálně postrádá vnitřní tření je supratekutý hélium s nukleonovým číslem 3 (struktura 2/3 = 2 protony + 1 neutron proti "obvyklýmu" héliu 2/4 = 2 protony + 2 neutrony) - a to ještě se musí vychladit až kamsi na 2-3K nad absolutní nulou, aby bylo schopný podobný alotria vyvádět ...
A kutilmile - nelituju tě