Přihlášení do emailu
Moderátor: Moderátoři
- 5410261230
Přihlášení do emailu
Prý se mi někdo naboural do schránky na seznamu. Hláška se podobá informaci od seznamu.cz. Mám změnit heslo, s tím nemám problém ale odmítám si pořizovat mobilní telefon jen pro několik sms za rok. Je jiná možnost jak se přihlásit. Předem díky.
Jsou sice sluzby kde si na nejake cislo muzes nechat poslat sms, ale ty cisla jsou bud proflakle takze nefunguji a seznam tusim na zahranicni ani sms neposle.
Obcas nektery operator rozdava zdarma karty s par korunami kreditu, pokud trvas na seznamu, muzes zkusit popatrat. Ja osobne bych jim cislo urcite nedal.
- 5410261230
- 5410261230
starecd píše:Taky se mi párkrát stalo, že je tam hláška "zabezpečte si e-mail telefonním číslem". Ignoruju to, pokud to nejde zkusím z chvíli a v pohodě.
To se mi dařilo asi rok teď přitvrdily a bez čísla se do schránky nedostanu tak asi budu muset jít a dům dal. Jak začne mizet trvalé přihlášení tak to asi čeká každého. Škoda dobrého českého serveru. I míru zabezpečení si chci určit sám.
Možnost prodat data spolu s telefonním číslem. Protože ty jim poskytneš svůj telefon "kvůli zabezpečení a ověření" - ale oni ti "jaxitaxi pozapomněli sdělit", že tím jim zároveň v rámci změněnejch obchodních podmínek dáváš i souhlas s jeho dalším využitím, takže se připrav, že ti na foun začnou chodit reklamní sms a budou tě votravovat nejrůznější tele-šoupeři, dokud tě to nenasere natolik, abys jim začal okamžitě po zvednutí vyhrožovat žalobou na ÚOOÚ ... Protože za "spojenou databázi" jmen a mailovejch kontaktů oni můžou inkasovat mnohem víc prašulí, než za pouhou databázi aktivních mailů.
A kutilmile - nelituju tě
- 5410261230
MetalGod píše:Bože... jak na tohle ještě dneska může někdo skočit?!
Než se začnu hlouběji zabývat instalací Linuxu potřebuji vědět jestli půjde nainstalovat jako druhý systém na disk E volitelný např. při startu PC. Céčko je plné, Windows 7 Ultimate a programy co se neptaj kam. Intel Pentium(R) 4CPU 3GHz 1GB RAM. Bez CD OS byl již nainstalován při nákupu.
Ano, jde to. Jen už to nebude písmenko E:, ale disk se stane pro Windows neviditelný a data na něm se přemažou instalací.5410261230 píše:Než se začnu hlouběji zabývat instalací Linuxu potřebuji vědět jestli půjde nainstalovat jako druhý systém na disk E volitelný např. při startu PC. Céčko je plné, Windows 7 Ultimate a programy co se neptaj kam. Intel Pentium(R) 4CPU 3GHz 1GB RAM. Bez CD OS byl již nainstalován při nákupu.
- 5410261230
xsc píše:Ano, jde to. Jen už to nebude písmenko E:, ale disk se stane pro Windows neviditelný a data na něm se přemažou instalací.5410261230 píše:Než se začnu hlouběji zabývat instalací Linuxu potřebuji vědět jestli půjde nainstalovat jako druhý systém na disk E volitelný např. při startu PC. Céčko je plné, Windows 7 Ultimate a programy co se neptaj kam. Intel Pentium(R) 4CPU 3GHz 1GB RAM. Bez CD OS byl již nainstalován při nákupu.
Na Ečku mám již data a instalace data mohu přesunout na USB disk ale nevím jestli půjde rozdělit Edisk na další část pro Linux aniž bych přišel o ty instalované programy.