Číslo volajícího
Moderátor: Moderátoři
Číslo volajícího
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Seš si jistý, že ti volali z takového čísla?
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Taky, jak jsem koukal, to může bejt podvržený číslo - sice to číslo vidíš při vyzvánění na displeji, ale zpátky na něj se nedovoláš. Možná to funguje na stejným principu, jako když Ti Gůgl pošle SMSkou ověřovací kód - ačkoliv ho nemáš v kontaktech, jako odesíratel je Google.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Ne, nefunguje - to jsou extraspešl linky, u kterejch si jejich PRONAJÍMATEL vysloveně nechal zablokovat příchozí hovory a jde z nich jen volat ven - právě na votravu lidí. Vidíš ji jako jedno číslo, ale dřepí tam 10 nebo ještě víc operátorek a každá vytáčí z počítečem vygenerovanýho nebo z počítače operátora ukradenýho/koupenýho seznamu "obětí". Mně minulej tejden takhle volali z Moravskejch naftovejch dolů, že mi dají slevu na plyn - a to na sebe nemám žádnou přihlášku plynovýho odběru napsanou. Tak jsem se tý slepice optal, jako jestli mi ho dají zadarmo na to, abych si ho pustil, i když už dávno není jedovatej, ale o to víc bouchá, nebo jestli když se nacpu hrachem a fazolema, tak jestli mi ještě zaplatěj, když jim ten výslednej produkt přeprodám - a ze sluchátka konečně zaznělo ono kýžený TŮT-TŮT-TŮT-TŮT ....MetalGod píše:...
Taky, jak jsem koukal, to může bejt podvržený číslo - sice to číslo vidíš při vyzvánění na displeji, ale zpátky na něj se nedovoláš. Možná to funguje na stejným principu, jako když Ti Gůgl pošle SMSkou ověřovací kód - ačkoliv ho nemáš v kontaktech, jako odesíratel je Google.
A kutilmile - nelituju tě
Ostatných "vyvolávačov" zvyknem riešiť tak,že im sľúbim rozhovor (keđ volajú z pevnej linky) ,ale v čase niekedy na večer - keđ už nie sú v robote. Vtedy skúšajú volať zo svojich mobilov... Potom keđ mám nočnú a čas vybaviť nepríjemné telefonáty, im medzi 2:00 a 3:00 hod. zavolám ,že sa môžme podebatiť.....
Funguje to ....potom už dajú pokoj
Mě by hlavně zajímalo, co je to za poskytovatele. Ty ostatní nabízeče služeb umím uspokojit zpětným voláním tzn. faxem, to je pak musí bavit.
- weed_smoker
Tak mi nesedí to, že tam máš +420 1xx xxx xxx.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...