CD přehrávač Denon 520
Moderátor: Moderátoři
CD přehrávač Denon 520
- radioelectrum
Např. já jsem kuřák, ale v CD přehrávači určitě nemám ani kousek bordelu z cigaret- protože chodím kouřit před barák
Ale jinak je dobré tím, co píše dred- vyčistit optiku.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Mnozí se mnou asi nebudou souhlasit, ale mně se na čištění od těchto hnědých nánosů /z optiky i na panelech měřáků/ mnohem lépe osvědčil místo všeobecně doporučovaného izopropylalkoholu lékařsky čistý a v lékárně kupovaný 96% alkohol. On je to defacto neředěný potravinářský líh, ale chlastat to nedoporučuju, propaluje to trubky
Ten hnědý bordel jde z panelů, lakovaných vypalovací barvou mnohem lépe, než izopropylem a to mám flašku P.A. čistého. Obyčejný 96% líh na to hnědé svinstvo má prostě lepší páky.
A přiznám se, aniž bych tím sebeméně chtěl naznačovat následování mých postupů - třeba videotechniku jsem nikdy nečistil ničím jiným, než právě 96% lihem.
Je možné, že všecky zahraniční servisní manuály velí používat izopropyl proto, že tam prostě 96% líh vůbec není k dostání?
Protože v českých servisech se líh vyskytuje zcela běžněn naopak o izopropylu není v českých ani štěk. V českých manuálech je "čistý líh" a pak ještě benzín na ložiska a aceton na rozpouštění zakapávací barvy
Ale možná fakt na ten hnědý bordel z cigaret (není to nikotin, ale dehet) je lepší líh?
A je pravda, že dokud jsem nepotkal IPA, tak jsem taky čistil lihem. Přeci jen dřív nebyl IPA tak k dostání.
Leoši, až budeš někde potřebovat sundat zbytky po nálepce, zkus to na zkoušku i lihem, i IPA. Uvidíš rozdíl.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
či pitralonem ! to potom ahojky) nebo pročistit a namazat vodící kolejničky optosnímače jemným volejíčkem jenomže jakým ? na kola a šicí stroje ? ale zředěným techn.benzínem, točítko trimr laseru až v krajnosti, jinak vypálí díru do céda...ne, to byl vtip
https://www.google.cz/search?q=KSS-150A ... 80&bih=918
http://www.ebay.com/itm/1pcs-NEW-SONY-D ... 1247129716
Ono je dobře si uvědomit, že ve flašce s názvem "denaturovaný líh" dostáváte nejen přimíchané svinstvo, aby to smrdělo a nedalo se to chlastat, ale taky 20% vody.
Alespoň donedávna tomu tak bylo, nevím jak teď. A taky byly jednu dobu rozdíly mezi obsahem flašek "líh na pálení" a "denaturovaný líh".
První jmenovaný se už dávno neprodává, alespoň jsem jej v žádné drogišce neviděl. Pravděpodobně proto, že výrazně méně smrděl, než druhý a zřejmě v něm bylo i méně vody, než v tom druhém - jinak by asi tak snadno nechytal, určitě ne za nízkých teplot. Ale můžu se plést.
Ví někdo, co je vlastně zač ta "denaturační" přísada?
Jestli se nepletu, tak právě na ní byla založena celá ta "lihová aféra"