Zpomalená TESLA SM 261
Moderátor: Moderátoři
Ani jedno by fakticky nevadilo, vzhledem k tomu, že odpory okolo jsou v jednotkách kΩ. Jenže pod napětím ty kondenzátory mají ještě horší hodnoty. Při větších napětích a tvrdém zdroji ty "nejlepší kousky" občas odhořelymade001 píše:Měřil jsem je, jeden měl skoro dvojnásobnou kapacitu a odpor 2Mohm.
Jinak nikdo nemá žádný další nápad nebo zkušenost? Jestli ne, tak jde tahle TESLA, co nikdy nehrála, rovnou do šrotu. Splní tak můj časem získaný poznatek - jen velmi velmi málo výrobků se jim povedlo. Tomuhle jsem chtěl dát šanci...
Dokumentace je tady:
http://www.radiohistoria.sk/Oldradio/ma ... cu/0000277
Ještě bych potřeboval jednu radu - jaký má být kmitočet na výstupu IO1/1 (= otáčky motoru)? Já nastavil poslechem na 32,00Hz, ale jistý si nejsem. O měřiči rychlosti nebo měřící kazetě jsem samozřejmě četl v odborné literatuře, ale to je tak všechno.
A také může během této doby rychlost ovlivnit nějaká teplotní závislost regulátoru nebo i motoru.
Na hudbě to je také markantní: zatímco si většina lidí nevšimne změny rychlosti o ±5 % podle výšky tónu, to totiž dělá necelý půltón dolů a stejně i nahoru, na tempu a rytmu už poznají chybu pod ±2 % i ti nejotrlejší.
Já vím, ono to vypadá, jako žádný rozdíl, co to je 1 % na 100 s? Kvůli 1 s zrychlení nebo zpoždění má smysl dělat dusno?
Má. Ostatně s CD současně přehrávaná továrně nahraná kazeta je slyšet daleko dřív, jestli a jak moc se časově rozchází. Netvrdím samozřejmě, že všechny továrně nahrané kazety jsou nahrané přesnou rychlostí, vesměs však jsou velmi blízko.