FERYACT píše:Zařízení které to provádí se technicky nazývá vývěva.Pumpa však vytváří přetlak a to je o něčem jiném.
Tak mi připadá, že jsi výraz "vacuum pump" nějak špatně pochopil
Moderátor: Moderátoři
https://cs.wikipedia.org/wiki/Vakuum#Va ... nick.C3.A9 tady máš odstupňování hodnot absolutního tlaku, jak se rozlišuje "velikost vakua". Já osobně bych pak "absolutním vakuem" označil stav uvnitř kraniální dutiny některejch jedinců druhu Homo Sapiens (údajně) Sapiens, například publikujících svoje mentální exkrementy jako seriál v mesíčnících celostátní působnosti a specifickýho tématickýho zaměření ...danhard píše:Taky by mě zajímalo, jaký to "vákum" je ? Pokud by tam zůstalo jen 10% atmosférického tlaku, tak na víko té nádoby působí síla přes 200kg, ty bych se divil, že bych to s mými 120kg nerozšlápl
A když dám kus celistvého masa pod poklop vývěvy, tak ho to normálně roztrhá, voda se tam vaří při pokojové teplotě, z vajíčkem jsem to ještě nezkoušel
EKKAR píše:Myslím že to je stejný placebo, jako u několika dalších nabídek s "americkým" zbožím, tudíž "naprosto blahodárným působením na zdraví a náladu, protože Američani jsou blázni do zdravýho životního stylu a proto dávají největší investice do takovejch projektů, který slouží ke zlepšení života" - značky Rainbow (megapředražený vysavače s mechanickým klepačem koberců a zachycováním nečistot ve vodní lázni), Zepter (megapředražený nerezový nádobí se sendvičovým dnem líp rozvádějícím teplo nebo megapředražená lampa s údajně hojivým žlutým světlem), Herbalife (megapředražený údajně přírodní preparáty, po kterejch hubení přibírají a tlustí hubnou), Amway (megapředražený údajně ekologický prací, mycí a čistící prostředky - vyráběný výhradně v rozvojovejch zemích, kde na ně nemůže kontrola zjišťující škodlivost tý výroby pro okolní prostředí) - de facto všecko, co se kdy nabízelo a nabízí metodou MLM neboli Multi Level Marketing ...
A: A nyní,to nejdůležitější: Kolik myslíte,že stojí tento náš značkový revoluční ekologický a přenádherný indukční vařič?
B(nahlas): Ten samej měli minulej tejden v LIDLu jako Silvercrest za 2500,-
A: To ale byl nějakej šmejd,tento značkový BECK je vyroben z velmi kvalitních komponent a vydrží vám přes 10 let.A to za pouhých 25990,- v naší akční nabídce.A pokud se zúčastníte soutěže a vylosujeme vás,revoluční vařič je váš za pouhých 13990,-
A: Zeptám se vás,jakou znáte nejlepší značku nerez nádobí?
B(přiopitě): Asi ten ZEPTER,né?
A: JÁ VÁM DÁM ZEPTER!!! Víte na který firmy jste akci?Vždyť je to BECK!!!
celý_sál: *výtlem*