Potenciální problém
Moderátor: Moderátoři
Potenciální problém
Poštu už mám promazanou, takže další problém snad nezpůsobím, ale upozorňuji na to, že toto může dělat, někde, někdy, problémy.
- Přílohy
-
Clipboard01.gif- Zajímavost
- (147.28 KiB) Staženo 506 x
Do zpráv mezi platnými uživateli nevstupuji, to už by skutečně bylo potenciálně nebezpečné (nejen) pro integritu databáze. Ty si promažte sami.
A zkontrolujte si i nedoručené: je dost pravděpodobné, že kdo si nevyzvedl odpověď půl roku, asi o ni nestojí (sám jsem takových odpovědí mazal sedm: trochu škoda, že jsem tím smazal i přehled o těch, kdo si odpovědi nevyzvedávají, a nemá proto smysl ztrácet čas s psaním odpovědi ani příště,ale co už...).
V nedoručených mám zatím jen dvě zprávy a to pro lesana87 a ZdenekHQ. Předpokládám, že si je oba jednou přečtou, protože první je z dneška a druhá ze 4. 5. což není tak dlouho.
Mě jen zaujalo těch 108% tak mě napadlo, že by to mohl být problém a to je lepší vždy raději hlásit předem, než se pak divit. A asi to i něco provedlo, protože, jak již bylo zmíněno, mě systém sám po přesunu zpráv odhlásil. Teďka už jsou zprávy promazané a snad bude klid i nadále.