Poměděné hliníkové lanko vs normy ?
Moderátor: Moderátoři
http://diit.cz/clanek/nefunkcni-sitovy- ... ent-606436
Jinak na otázku "K čemu takový kabel" přišla odpověď, že se to dělá běžně a je to proto, aby se na hliníkový kabel dalo nalisovat měděné oko. A opačně se dělají měděné kabely, které mají hliníkový povrch (nebo spíše s hliníkem slučitelný), aby se na ně dalo dát, pro změnu, hliníkové oko.
- weed_smoker
Kabely brát jen u ověřenýho dodavatele a známý výrobce,není to jen o mědi,ale i o obalu.Někdy jde plášť oholit prakticky nehtem,řízlejch kabelů ve zdi jsem viděl hodně a skoro všecky byly nový.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Kdo je za to pak zodpovědnej ?
Je to celé jen o penězích a o morálce našich nakupčích - pánů podnikatelů, kteří tyto šunty k nám dováží, nikoliv těch kritizovaných čínanů.
A stejně tak to platí i o často kritizovaném zboží, dováženém třeba i ze sousedních evropských států.
A to se vyplatí
P.S.: já mu tenkrát říkal, že není nabíječka jako nabíječka, ale byl jsem ten špatný, který do všeho kecá...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
- weed_smoker