LG 39LB580V masakr

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mi-ro

LG 39LB580V masakr

#1 Příspěvek od mi-ro »

Jsem si myslel, že novější modely LED TV budou mít již "vychytané" problémy s podsvitem. Běžně jsem nacházel 2 i tři LED ve zkratu. U výše uvedené LG po demontáži zjištěno ze 32 ks celkem 8!! LED ve zkratu a jedna, jak jinak přerušená. Jedná se krám 3 měsíce po 24 měs záruce. Pochopitelně.
..to bude jen ňákej odpůrek
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Můžeš pogratulovat GoldStárům za perfektně odvedenou práci při predikci životnosti kurvítka ....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ZdenekHQ »

To je na druhou stranu geniální funkce, aby se ledka při poruše zkratovala. Používalo se to i u světýlek na vánoční stromeček, a to byly obyčejný žárovky. Prostě to svítí dál...

"Ta na naše placka má den ode dne lepší obraz, matko, už ani nemusíš utírat prach. Jen je tam pár fleků..." :lol:
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jezevec »

Může poděkovat taky sám sobě pokud nechal úroveň podsvícení na maximu. Každý ubírá jas, ale podsvit téměř nikdo, přitom úroveň jasu ani kontrastu nemá na životnost žádný vliv.
Zaky

#5 Příspěvek od Zaky »

Nevím, jestli to už nemá někdo tak implementováno, obvykle, když jeden něco vymyslí, znamená to objevení Ameriky, tedy, že už to dávno vymyslel a používá někdo jiný. Ale co se implementace kurvítka týče, udělal bych to tak, že pokud by podsvit nebyl na maximu, tak by se s každým zapnutím TV pěkně o 1 zvýšil, za chvíli by na tom maximu zase pěkně byl a uživateli, postav se na hlavu, kurvítko nám kazit nebudeš :-) Vymýšlení kurvítek by mi šlo, ale na jejich realizaci bych tak nějak neměl žaludek.
PotPalo

#6 Příspěvek od PotPalo »

Ono by sa asi mala premenovať "záručná doba" na "spotrebujte do". Predsa je to len SPOTREBNÁ elektronika. :wink:
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“