Aktualizace W7/32
Moderátor: Moderátoři
Aktualizace W7/32
Netušíte prosím někdo, v čem je dílo? Podle historie aktualizací 6.4. se asi 10 kábéček naistalovalo správně. Blbý je, že certifikát mi končí v pondělí, takže není moc času na řešení. A zcela novej certifikát je celkem opruz.
Koukal jsem na net, píšou tam vloni touhle dobou o celkem dost velkých problémech s Update ale mě to kupodivu vše makalo až do teď.
Díky předem případným pomocníkům.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- serviceman
Ale to stahování nalezených aktualizací stále nejde. Není na to nějakej opravnej balíček? Nebo jen zrovna Update nechodí?
Díky!
Edit: Tak na starý odložený mašině s W7/32 neaktualizovaný od 20.8. 2016 Update jede normálně.
Takže je něco nabořenýho v dotyčným PC. Nojo ale co....
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
edit: Když zkusím nabídnutý aktualizace stáhnout ručně přes Katalog Update, tak se stáhnou ale pak zase do nekonečna hláška "probíhá vyhledávání aktualizací v tomto počítači" To je na vojebání.
Ještě jsem si všiml ve výpisu nainstalovaných aktualizací, že Office, Framework a Silverlight se k 11.5.2017 provedly ale v sekci Woken od 28.8.2016 nic novýho není.
http://diit.cz/clanek/windows-update-windows-7 KB3161608
- serviceman
dism /online /add-package /packagepath:C:\CESTA\Windows8.1-KB3172614-x64.cab
Ta KB3161608 to samý.
Už mě to vůbec nebaví.
A kutilmile - nelituju tě
- serviceman
Když vyjedu na ten jejich poonděnej Mikrošrot Update, tak mi to taky 3 dny v kuse vyhledává aktualizace ... viz příspěvek vejš....4. Search on Microsoft, for the patch using the Update KB number, and download its stand-alone installer.....
A kutilmile - nelituju tě