Aktualizace W7/32
Moderátor: Moderátoři
serviceman píše:Celeron: Řešení je velmi mnoho.
Tak jsem přes den vyzkoušel vše, co bylo doporučený v odkazu. Tedy kromě hoho Reimage repair. To je opravdu geniální doporučovat na Mrkvosoftích stránkách placenej opravnj nástroj třetí strany na opravu Mrkvosoftích sraček.
Nic nepomohlo.
Nechal jsem Update puštěnej. Už běží 8 hodin a zatím se nestáhlo ani kilo. Nechám to přes víkend do pondělka jestli se náhodou nedostaví EKKARův efekt.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
https://blog.ijacek007.cz/Navody/jak-opravit-aktualizace-windows-v-systemu-windows-7
Zkusím to ještě znova bez antivira.
A kutilmile - nelituju tě
Nainstalovalo se vůbec něco, co by byl update pro W7?
Víš co - on to není žádnej můj efekt, akorát stačí si spočítat časovej posun, kdy že se to jako hamburgerožrouti začínají trousit na svoje pracoviště a rozhejbávají počítače a servery - neboli kolik je tady u nás cibulí na cifrplátu, když je v okolí Mrkvošrotu tak nějak kolem 8-9 ráno ... No a vychází to tak skoro přesně na "zpoždění" proti našemu času v řádu 6-9 hodin, neboli když je u nás ráno, oni mají dokonalou půlnoc a chrápou jak ježci - a když jim je do skoku, my se chystáme do Hajan nebo už v nich dokonce jsme ... ergo 5kilový kladivo, pokud chci mít funkční Update server "na drátě", musím se po něm shánět během naší noci ...Celeron píše:Tak po PC těěžký noční směně (já jsem samozřejmě chrápal) se kupodivu EKKARův efekt dostavil.
Ráno přijdu a asi 2/3 z 27 nalezenejch aktualizací nainstalováno, ostatní ne, "neznámá chyba". ...
A kutilmile - nelituju tě
Dodatek: Během psaní tohoto příspěvku se přes Windows Update během 12 minut vyhledaly, stáhly a nainstalovaly další 4 důležité aktualizace.
Kálím na ten Mrkvosoftí bordel.