Prosím o kvalifikovaný odhad odběhaný doby u NTB
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
- 16.5.2017 odpoledne doručeny manželkou objednané notebooky, v podstatě okamžitě potom, co jsem zjistil závady, jsem pořídil fotodokumentaci;
- telefonický hovor na linku í-šopy, vyžádána komunikační adresa pro zahájení reklamace;
- ještě tentýž den večer odeslán reklamační mail, konstatovány závady, přiloženy fotky;
- 17.5.2017 první písemná odpověď (mail) í-šopy s požadavkem upřesnit termín pro objednání svozu reklamovaného zboží - nejméně 48 hodin předem, okamžitá odpověď z mé strany požadující svoz na datum 19.5.2017, přiloženo foto obrazovky s výpisem S.M.A.R.T. disku; reklamovaný NTB mezitím znovu zabalen zpět do originálního obalu a pořízena dokumentace balení pro případnou reklamaci poškození při zpětné dopravě k prodejci;
- 19.5.2017 po asi 5-5,5hodinovém čekání na svozový vůz reklamace odeslána prodejci s datem doručení 22.5.2017 přímo vytištěným n aobjednávce (GEIS);
- 23.5.2017 dopoledne telefonicky urgována odezva na reklamaci, přislíbena co nejdřívější odpověď;
- 23.5.2017 odpoledne doručen mail s vyrozuměním o okamžitém zrušení kupní smlouvy prodejcem jako řešení reklamace a o převodu kupní ceny v plné výši zpět na účet kupujícího ...
Ergo kladivo - před hajzlama typu "Doupě Zelenýho Z M R D A" se nikdy nesklánět a používat zásadně hned a z fleku palbu plnou boční salvou...
P.S. Před 7-8 lety jsem reklamoval MM centrum, poslali ho na opravu, kde mu v servisu vyměnili základní desku ze staršího typu a to jsem odmítl. Potom ho prodávali taky "jenom rozbalené" a jako novější typ (ne v Alze).
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Proč to překrucuješ?Standa99 píše:@EKKAR: Stačilo napsat, že jsi ve 14 denní lhůtě odstoupil od smlouvy, nic víc. ....
JÁ JSEM OD NIČEHO NEODSTOUPIL! Já jsem jim reklamoval závadu - a oni mi místo toho poslali rovnou zpátky peníze ...