Drbal zavírá krám

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
fredis

Drbal zavírá krám

#1 Příspěvek od fredis »

Rotor rotuje a stator stagnuje...
Celeron

#2 Příspěvek od Celeron »

Myslíš že nafurt?
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Sendyx

#3 Příspěvek od Sendyx »

Část sortimentu bude v prodeji i nadále, ale bohužel sortiment se zúžuje a taky moc lidí dneska už tohle zboží nenakupuje...
Curvetraceristé všech zemí spojte se!
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Na stránkách má napsaný, že ke 30.červnu 2017 mu končí pronájem prostor skladu a že některý menší věci si berou s otcem domů. Takže to vypadá na skoro definitivní konec - jak píše Sendy, moc zájemců o tenhle zbytkovej sortiment už není, navíc tam měl už opravdu jen zbytky zbytků, nic pořádnýho pro bastlíře ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Sendyx

#5 Příspěvek od Sendyx »

Pánové, uvědomte si, lépe už bylo. Velké odprodeje vojenského materiálu z 50-80. let skončily před pár lety, o díly čerstvě morálně zastaralých špičkových technologií je zájem v cz minimální, tak se nedivte. Třeba takový vnitřek ze směrovky 15GHz nebo Motoroly 8000 je pro drtivou většinu radioamatérů nepochopitelná scifi bez možnosti využití...
Curvetraceristé všech zemí spojte se!
Achab

#6 Příspěvek od Achab »

Z této éry už mě zbyl jenom klíč od RM-31, vysokoohmová sluchátka a pár drobností...

Ale nedávno oznámilo MO že by chtěli znova podporovat spolupráci s radioamatéry, střelci, letci a podobnými spolky za účelem rozvoje branné připravenosti. Tak se možná ještě dočkáme obnovení Svazarmu. :) Ten materiál co byl dřív je ale nenávratně pryč...
fredis

#7 Příspěvek od fredis »

Občas tam měl velmi zajímavé věci a za dobré ceny. Sám mám od něj mj jednoho nádhernýho TEKa a ruskej Vf gener :wink: :lol: .
Rotor rotuje a stator stagnuje...
Neniu

#8 Příspěvek od Neniu »

Tak to je nedobrá zpráva, přesto za ní diky. Já od něj skoro nic nemám, protože většinou email s novým zbožím došel někdy nad ránem a ráno už bylo všechno zajímavé, pro mě, zamluvené a rozprodané.
Jsem na cestě k šípku.
Neniu

#9 Příspěvek od Neniu »

Achab píše:Ale nedávno oznámilo MO že by chtěli znova podporovat spolupráci s radioamatéry, střelci, letci a podobnými spolky za účelem rozvoje branné připravenosti. Tak se možná ještě dočkáme obnovení Svazarmu. :)

Ono by to na jednu stranu nebylo marné, aby lidi věděli jak se chovat při mimořádných událostech. Občas se jim nelze vyhnout a když pak někdo na školení RID prohlásí cosi o tom, že při úniku chlóru je dobré si lehnout na zem... tak nevím, jestli se smát, nebo brečet.

Na druhou stranu doufám, že Svazarm jako takový je už minulostí, stejně jako hradní partička, která tu tehdá byla. Ačkoli by asi bylo na dlouhou diskusi, jestli to, co tam je dneska, je lepší nebo horší než to, co tam bylo tenkrát. Nicméně to sem nepatří.
Jsem na cestě k šípku.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“