ATI Radeon Mobility X1600, video v Kodi 17.1 chybne.

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

ATI Radeon Mobility X1600, video v Kodi 17.1 chybne.

#1 Příspěvek od robo »

Mam starsi ntb acer ktery jede na Win7, 32b. Vylepsil jsem ram na 2GB a pridal SSD disk. Na net a nejaky video je ok. Ale s Kodi ma problem. Prehravani videa je prokladane nejakou barevnou grafikou a je to nekoukatelne. Viz video nize. Ovladac grafiky je 8.332.0.0 z 8.1.2007. Rad bych Kodi rozchodil jen nevim co udelat. Ovladac grafiky s lepsim datem jsem zatim nenasel. Dekuji za pomoc.

https://www.youtube.com/watch?v=8UOLT1S5URk
MetalGod

#2 Příspěvek od MetalGod »

Kodi neznám, ale pokud to tam je, pohraj si v nastavení se způsobem vykreslení videa.
Ale nečekej zázraky, ovladač je starej 10 let (určitě ale najdeš novější, pokud budeš hledat) a grafickej čip dokonce 12 let.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
robo

#3 Příspěvek od robo »

Hledal jsem ale narazil jsem jen na "ovladac" co ovladac nebyl ale nejaky soft co by mel nasledne vyhledat ovladac. A takovym programum neverim. V kodi ohledne nastaveni u grafiky je ale nic nepomohlo. Nehodlam na tom notasu parit herni pecky ale fvideo pres Kodi by to zvladnout melo.
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Mně se osvědčil jako přehrávač videa "VLC-player" - chodil mi už na XP-čkách, běhá mi i na W7 jak ve 32b, tak v 64b verzi, běhá i na W10. A přehraje snad úplně všecky videoformáty - doporučuju vyzkoušet dřív, než začneš vyvádět nějaký dryjáky s grafárnou. Pro 32b Widle ho sosneš třeba tady: http://filehippo.com/download_vlc_media_player/32/ - jdou tam sosnout i starší verze.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
EKKAR

#5 Příspěvek od EKKAR »

Kdybych nevěděl, že VLC přehraje málem i gramodesku strčenou do mechaniky, nedoporučoval bych ho tady.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
xsc

#6 Příspěvek od xsc »

Mám radši MPC. Zvládá líp akceleraci přes grafiku a synchronní přehrávání videa (V-Sync), takže výstup lze pustit i na TV a při švenku nic necuká.
EKKAR

#7 Příspěvek od EKKAR »

VLCčko v naprostý pohodě přes nVidia i Radeon grafárny po 10m dlouhým HDMI a ve full HD i na 42" TV LCD Pana Viera - cokoliv až do framerate 60 (víc jsem nezkoušel).
dobrman

#8 Příspěvek od dobrman »

taky mi víc vyhovuje MPC-HC...
VLC je sice výborný,občas ho taky použiju, ale zvyknul jsem si na na MPC. Sice to nehraje až tak velkou roli, ale má i cca poloviční velikost
EKKAR

#9 Příspěvek od EKKAR »

VLCčko je "nabobtnalý" množstvím kodeků, který v sobě obsahuje. Je něco jako Opera mezi prohlížečema netu - taky nepotřebuje kupu plug-inů a dodatečnejch fičur, má všecko, co je v daný době vzniku konkrétní verze dostupný, už v sobě.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“